- 29,782
- 10,826
- 113
Hayatının maçına çıktı yalnız Girona ben ilk defa barçanın böyle ezildiğini izledim
Nasıl değişen birşey yok iki kere MS 0 bastımİptal olmasa berabere bitecekti yine 9 bin gidecekti değişen bişey yok
Kim onlarHer konuda aynı kişiler her konuda maddiyat bekliyorsunuz yeter degilmi sıkılmadınız mı cidden
Uyari aldim 2 saat once dost o yuzden isim veremiyoruz maalsefKim onlar
La sorma birinden alacak vardı bugün adama dm atayım dedim adamın son görülme yine başka bir dm de dilenci gibi bazılarıHer konuda aynı kişiler her konuda maddiyat bekliyorsunuz yeter degilmi sıkılmadınız mı cidden
Bu forumda 1 aydır bir laf dolanıyor herkes kendine yakışanı yapsın diye son derece güzel bir laf dostLa sorma birinden alacak vardı bugün adama dm atayım dedim adamın son görülme yine başka bir dm de dilenci gibi bazıları
barcanın ikinci golüne girdim yüzde yüzdü bana göre 90+6 attı sükür dedik arkasına iptalUlan mac öncesi barcaya handikapli girdim yetmedi canlıdan girdim yetmedi kazaniraa girdim ağır gitti barca
Dost güvenilir kişilere stıcaksın herkes skılntılı bak ben birine attım geçen adam söz verdi 15 diye çıkardı 2 katınınattı saolsunLa sorma birinden alacak vardı bugün adama dm atayım dedim adamın son görülme yine başka bir dm de dilenci gibi bazıları
Öyle Babayiğitler çıkar arada burdakilerin çoğu laf cambazı Bundan Sonra Allah birdir diyenden Başkasına inanmamak şart oldu gibiDost güvenilir kişilere stıcaksın herkes skılntılı bak ben birine attım geçen adam söz verdi 15 diye çıkardı 2 katınınattı saolsun
Tebrikler helal
Doğru söylüyorsun vallahiÖyle Babayiğitler çıkar arada burdakilerin çoğu laf cambazı Bundan Sonra Allah birdir diyenden Başkasına inanmamak şart oldu gibi