- 64,148
- 33,079
- 113
bol sansArkadaşlar herkesin fikrine saygım var ancak tekrarladığım gibi intihar ediceksem kendi silahım kendi kurşunum en azından pişmanlık uzun sürmez bı ufak şansımızı deniyorum bol sans
bol sansArkadaşlar herkesin fikrine saygım var ancak tekrarladığım gibi intihar ediceksem kendi silahım kendi kurşunum en azından pişmanlık uzun sürmez bı ufak şansımızı deniyorum bol sans
Ben olsam böyle yapardım dost mantıkkenTamda bunu yazcakdim yani ole yapanda cokdur
Hep bana hep bana kimse sana demiyobana 😂😂😂
Bol şansArkadaşlar herkesin fikrine saygım var ancak tekrarladığım gibi intihar ediceksem kendi silahım kendi kurşunum en azından pişmanlık uzun sürmez bı ufak şansımızı deniyorum bol sans
Bol şanslar dostumArkadaşlar herkesin fikrine saygım var ancak tekrarladığım gibi intihar ediceksem kendi silahım kendi kurşunum en azından pişmanlık uzun sürmez bı ufak şansımızı deniyorum bol sans
10 oranı bulmak ta sıkıntılı 2 orani bulamıyoruz sans yanında olması lazımKimisi direk 10 orana basıyor şansına gelirse diye uğraşmak istemeyenler
Bol sansArkadaşlar herkesin fikrine saygım var ancak tekrarladığım gibi intihar ediceksem kendi silahım kendi kurşunum en azından pişmanlık uzun sürmez bı ufak şansımızı deniyorum bol sans
Dost bende aksam 11den beri betgitden spinden cikan 11 tlyi 300 yapmaya calisdim gitdi geldi gitdi geldi 116ya cikdi crazy time girdim cash hunt 5xli geldi secdim 2 tl vardi 25x dusdu hemen solunda 375x cok koydu sifirlandim sonrasi burdayiz isteÖyle kral 50 yi 100 yapamıyoruz yeri geldiğinde aha bu akşam kupon gelseydi direkt sana yazcaktım tekten gitti güzelim kupon
Bol şans dost 19Arkadaşlar herkesin fikrine saygım var ancak tekrarladığım gibi intihar ediceksem kendi silahım kendi kurşunum en azından pişmanlık uzun sürmez bı ufak şansımızı deniyorum bol sans