- 8,348
- 4,145
- 113
Dayı felan geçmiyomu mahalleden 1 2 dal isteyiver Adıyaman tütünü iyi gelir dost 😂😂Ben iki üç gün daha takip ederim Sıkıntı yok😂😂😂
Dayı felan geçmiyomu mahalleden 1 2 dal isteyiver Adıyaman tütünü iyi gelir dost 😂😂Ben iki üç gün daha takip ederim Sıkıntı yok😂😂😂
10 olsun yine sabaha kadar takipteyizz
Dost dağıtım konusu şimdi değil ya açılmasın şimdi onun konusuAdminler yatıyordur kupon geldiği zaman inşallah dağıtımı sen yap dost 😆😆😆😆
Kuponlar gelsin bi hele orasınıda düşünürlerAdminler yatıyordur kupon geldiği zaman inşallah dağıtımı sen yap dost 😆😆😆😆
Ben de söyledim aynısını banlncak boşunaDost dağıtım konusu şimdi değil ya açılmasın şimdi onun konusu
Adamdır da acımadan çakar valla 2 günü 😂😂shellac adamdir valla
Senin acelen yok Nasıl olsa sigaram var kahven varAcelemiz yok bakalım
Sıkıntı yok Kral Ama bu rolling açmış çekiliş değil kiAdamdır da acımadan çakar valla 2 günü 😂😂
Dayı geçmiyomu mahalleden dede felan 😂Senin acelen yok Nasıl olsa sigaram var kahven var
İşte o yüzden kendisi zaten özelden yazar dostSıkıntı yok Kral Ama bu rolling açmış çekiliş değil ki
Ne dayısı bu saatte geçeni vuruyorlarDayı geçmiyomu mahalleden dede felan 😂
Dost onunla alakası yok bu işin adabında roll sahibi roll bitti demeden konuşulmaz dağıtım ondan dolayı söylüyorum ve forum kurallarında da para söz konusu edilmesi yasakSıkıntı yok Kral Ama bu rolling açmış çekiliş değil ki
Doğru söylüyor 25 bin mesajı olan dost bu 😂😂😂Dost onunla alakası yok bu işin adabında roll sahibi roll bitti demeden konuşulmaz dağıtım ondan dolayı söylüyorum ve forum kurallarında da para söz konusu edilmesi yasak
haydi gazamiz mubarek olsunKupon 5-6 bu seride üst olan her maç 56-57 bitti maçta da potansiyel fazla eller sıcak bilekler düzgün acele etmiyorum bu maç müsait sadece gerekirse risk almicaz yarınki NBA maçına kalcaz