- 5,763
- 5,688
- 113
TayyipHee sen kımsen
TayyipHee sen kımsen
Öğreteceğim size hesaplama nasıl olur saplama benim içinsapla be kral 😂
Pikanin elektriği kesilmiş faturayı öder 🤣Pikacuya da saplariz elektriği 4
Dayı çok kötü durumlar ya matbette 570 yaptım 1000 lira yapayım diye sıfırladım yine sıfıra çıktık sabah sabahBu kupon gelir
Tebrikler dost darısı basimizaÖyle böyle değil deli kazanıyoruz...
güzelinden saplamanı bekliyoruz dklşjaslşdjaskldjkasdas@keskin4455 dayı bir iban atta sana zahmet arkadaşlara saplayalim
De bakim özelden merak ettımTayyip
Biz varız dost musaitsenBaşka saplamadigimiz kaldı mı
Hahhahahhaha kesene bereket Kral küsüratı gönder küsurat kesilmesin 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄@keskin4455 dayı bir iban atta sana zahmet arkadaşlara saplayalim
Keskin dayı hemen IBAN atayım durun@keskin4455 dayı bir iban atta sana zahmet arkadaşlara saplayalim
Allah razı olsun gece gece yüzümüzü güldürdün kral 🙏 🤣@keskin4455 dayı bir iban atta sana zahmet arkadaşlara saplayalim
muro başkan foruma geldiğimden beri mesajlarına bakıyorum bi yüzün gülmedi sende kendimi görüyorumDayı çok kötü durumlar ya matbette 570 yaptım 1000 lira yapayım diye sıfırladım yine sıfıra çıktık sabah sabah
Yazdım dost@keskin4455 dayı bir iban atta sana zahmet arkadaşlara saplayalim
Allah çarpsın öyle var ya bak Allah şahidim olsun bir kere şöyle güzel bir para koysam bir Gülsem başka bir şey istemiyorum yamuro başkan foruma geldiğimden beri mesajlarına bakıyorum bi yüzün gülmedi sende kendimi görüyorum