- 16,443
- 15,225
- 113
Anlatmak istedigim bu zaten dost yaşa yakaladın herkes biseyler yasiyor ozelinde vs ama her boka konu açılıyor
Anlatmak istedigim bu zaten dost yaşa yakaladın herkes biseyler yasiyor ozelinde vs ama her boka konu açılıyor
You have banned tou from serverAntepli vardı o nerde
Destek vereyim derken destek almaya mecbur kalırsan şaşırmam 🤣Evet arkadaşlar son zamanlarda şizofreni arkadaşların sıkıntılarını anlattığı çözüm üretebilicegimiz arkadaslarin konusu olsun burası bizi bi salsinlar artık Forumdan soğuttular insani buraya yazabilir derman bulabilirler iyice baydı artik dinleyelim yazsınlar konuşalım herkesle iyi forumlar
@clovers1995 @Osman1331
@makina123 ve sayamadigim nice dostlar servisimize hoşgeldiniz sınırsız hizmet
Hepsi ban yedi@iskorpit New nick @Novasky @ferdi.mınoğlu bunlarda kayıp biri sağlam Tokatçıydı ama Umut iyi arkadaştı
Aga Metin gözükmüyor 15 gündür sanırım oda postal çözdü forumdan 🤣You have banned tou from server
Başka forum mu tg mi ne kurup üye toplamaktan ban yedi çoğu.@iskorpit New nick @Novasky @ferdi.mınoğlu bunlarda kayıp biri sağlam Tokatçıydı ama Umut iyi arkadaştı
Artık bülbül ötmüyor çare nedirEvet arkadaşlar son zamanlarda şizofreni arkadaşların sıkıntılarını anlattığı çözüm üretebilicegimiz arkadaslarin konusu olsun burası bizi bi salsinlar artık Forumdan soğuttular insani buraya yazabilir derman bulabilirler iyice baydı artik dinleyelim yazsınlar konuşalım herkesle iyi forumlar
@clovers1995 @Osman1331
Huzurla kardesim benimde 7 geliyor 3 ay kaldı ankara soğuk ya bu elemanlari mamakta 4-6 nobetine verecen 3 ay konu acmazlar dahaBen o işi aştım 7 yıldır evliyim abi 🤣
Kombi bozuldu şimdi konu açacam ne yapabilirim Ankara'da Tamirci varmı diye sizde destek atın 😆
Hepsi buradadır sadece nick Naciye olmuştur🤣Başka forum mu tg mi ne kurup üye toplamaktan ban yedi çoğu.
TamamEvet arkadaşlar son zamanlarda şizofreni arkadaşların sıkıntılarını anlattığı çözüm üretebilicegimiz arkadaslarin konusu olsun burası bizi bi salsinlar artık Forumdan soğuttular insani buraya yazabilir derman bulabilirler iyice baydı artik dinleyelim yazsınlar konuşalım herkesle iyi forumlar
@clovers1995 @Osman1331
Artık bülbül ötmüyor çare nedir
Üzüldüm Umut iyi adamdı bildiğim kadarıylaNovasky beni yedi 1.250tl hahdhs
Bugun sadece eyvallah 🤣
Murat değil miydi adı yanlış mı biliyorumÜzüldüm Umut iyi adamdı bildiğim kadarıyla
Gökhan ağabey cabbar halledecekmişBugun sadece eyvallah 🤣
Umut ismi iskorpit yani novaskyMurat değil miydi adı yanlış mı biliyorum
O zaman o olmayabilir yanlış olmasın aga siliyim yorumuUmut ismi iskorpit yani novasky