Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Twitter Paylaşımı Yüzünden Hakkımda Soruşturma Açılmış

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
2,046
113
Eve mi geldi kağıt dost nasıl ulaştılar
İlk önce eve baskın yaptılar arama yaptılar telefonuma el koydular emniyete goturduler 6 saat ifade verdim sonra sulh ceza mahkemesine cikartildim hakim bayan di geç bakiyim şöyle dedi bu paylaşımları neden yaptın site sahibi misin sitelerle ne baglantin var dedi bu Gmail bu hesap sana ait dedi neden paylaşım yaptım dedi seni dinliyorum dedi bende anlattım suç olduğunu bilmiyordum efendim arkadaş tavsiyesiyle üye oldum sitede çekim paylaş bonusu vardı o yüzden paylaştım dedim başka bir niyetim yoktur dedim site sahiplerinin tanımam dedim sonra adli kontrol şartı verdi haftada 1 gün imza ve yurtdışı çıkış yasağı koydu 20 gün sonrada işte mahkeme açılmış

Alcade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,651
784
113
İlk önce eve baskın yaptılar arama yaptılar telefonuma el koydular emniyete goturduler 6 saat ifade verdim sonra sulh ceza mahkemesine cikartildim hakim bayan di geç bakiyim şöyle dedi bu paylaşımları neden yaptın site sahibi misin sitelerle ne baglantin var dedi bu Gmail bu hesap sana ait dedi neden paylaşım yaptım dedi seni dinliyorum dedi bende anlattım suç olduğunu bilmiyordum efendim arkadaş tavsiyesiyle üye oldum sitede çekim paylaş bonusu vardı o yüzden paylaştım dedim başka bir niyetim yoktur dedim site sahiplerinin tanımam dedim sonra adli kontrol şartı verdi haftada 1 gün imza ve yurtdışı çıkış yasağı koydu 20 gün sonrada işte mahkeme açılmış
Eve basma 🤔🤔ne zaman oldu yakın zamanda mı

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
2,046
113
Oha yurt dışı yasağı da mı koydular, aslında bakınca eski kulağı kesiklerden gibisin 2025 nasıl böyle hata yaptıysan.
Kardeşim evet tecrübeliyim bu konuda ama işte hata yaptım tweterdan böyle promlem olucagi aklıma gelmezdi son zamanlarda da üstüne düştüler o yüzden

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,317
695
113
Agalar bundan 2 3 sene önce Twitter’da 2 kere bonus için bi paylaşım yapmışım benim kesinlikle bi siteyle sponsorluğum anlaşmam yok sadece bonus için paylaştım hakkımda arama kararı çıkarılmış polis eve gelip benim eyşalarımı aramış ve beni arayıp ifadeye çağırdırlar ifadeye gittim bana sadece paylaşımlarımı sordular sen mi paylaştın diye evet dedim çünkü ppde benim fotoğrafım var sonra polis bana hakkında reklam ve teşvik etme suçundan 1 yıl ila 3 yıl arası hapis cezası veya 80 bin ila 340 bin tl para cezası verilir dedi ve telefonuma el koydular 3 ay oldu halen bir sonuç yok bu durumu yaşayan oldumu veya bi yakını ne ceza alırmıyım sizce
3 gün girdi çıktı yaptım RT yuzunden

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,464
1,952
113
Kardeşim evet tecrübeliyim bu konuda ama işte hata yaptım tweterdan böyle promlem olucagi aklıma gelmezdi son zamanlarda da üstüne düştüler o yüzden
Baskın sabaha karşı mıydı akşam mı? Eğer tekerrür yok ise en alttan ceza yazar indirim verir sıkma canını olan olmuş

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,456
2,378
113
Ne paylaşımı yapmıştın kral
Zamanında bizde çok yaptık bir sürü etkinlikelr oluyordu
Asıl katıldığım hesap Twitter kapattı
Sonra tekrar açtım onda pek yapmadım sildim zaten etkinlik bitiminde
Arkadaş ne işlermis adam vurana bu skeilde muamele yaoilmjuor enterasan

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
2,046
113
Betrupi ve gameofbet te çekim yapmıştım onların ekran resmini tweterda paylasiyorsun ya dost çekim paylaş bonusu almak için ondan dolayı

Lazocan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,372
652
113
bu olay yıllardır böyle , şafak operasyonu yapıp alıyorlar , dikkat edin 50 tl çekim paylaş bonusu için paylaşım yapmayın veya skor etkinliği vs

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,456
2,378
113
Betrupi ve gameofbet te çekim yapmıştım onların ekran resmini tweterda paylasiyorsun ya dost çekim paylaş bonusu almak için ondan dolayı
Vay arkadaş zamanında bizde yaptık çok
Ama bonusu alır almaz sildim ben tutmadım su betwokn cratos felam çok yapmisizdir
Hepsinden yapmisizdir
Ama surkelintemizliyordum hesabı
Allah kimsenin başına böyle saçma şeyden birşey cikartmasin

Lazocan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,372
652
113
Ama bonusu alır almaz sildim ben tutmadım su betwokn cratos felam çok yapmisizdir
Hepsinden yapmisizdir
yine yapıyorsan temizle hemen

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
2,046
113
Hepsinden yapmisizdir
Yapıyorsan sil temizle dost hemen herşeyi

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,456
2,378
113
yine yapıyorsan temizle hemen
Ya yok 1-2 yıldır hiç yapmadım etkinliklere bile katılmıyorum
Eskiden di o
Ki şuan kullandığım hesapta zaten birşey yok
Bir hesabida twiter kapattı varmı bilmiyorum onda
Bir hespa daha vardı onu herseyini unuttum bir bakalım bulmaya calisalim

Lazocan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,372
652
113
Ya yok 1-2 yıldır hiç yapmadım etkinliklere bile katılmıyorum
Eskiden di o
Ki şuan kullandığım hesapta zaten birşey yok
Bir hesabida twiter kapattı varmı bilmiyorum onda
Bir hespa daha vardı onu herseyini unuttum bir bakalım bulmaya calisalim
aman dikkat et yinede

emrah1230

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
470
135
43
Ben hep diyorum cekim paylas bonus icin bile.ilerde cok cannyanack diye reklam tesvikden ceza alrsnz kacari yok paylasmn ardndan silin kesnlikle onerim size.

Lazocan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,372
652
113
Ben hep diyorum cekim paylas bonus icin bile.ilerde cok cannyanack diye reklam tesvikden ceza alrsnz kacari yok paylasmn ardndan silin kesnlikle onerim size.
ciddi anlamda peşine düşüyorlar , zaten herkesin hesap kiralamaktan veya satmaktan 3-4 dosyası var :D