Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Twitter Paylaşımı Yüzünden Hakkımda Soruşturma Açılmış

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,474
1,058
113
Ceza alan kişiler kendi orijinal hesaplarından mı paylaşım yaptı yoksa fake hesaplardan mı

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,113
1,144
113
Valla bugün tanık olarak gittim resmen mahkemeye çıktım.hic gitmeyenler için zor.oynayacaksaniz kripto tek seçenek basınız ağrımaması için.

ahmetdrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
640
192
43
beyler burda tekrar ediyorum sakin cekim paylasim icin hicbi sekilde twitterda paylasim yapmayin hatta fake hesaptan bile yapmayin iki kurus sey alacaz diye bonus basimiz agrimasin tekrar ediyorum dikkat edin

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
2,046
113
beyler burda tekrar ediyorum sakin cekim paylasim icin hicbi sekilde twitterda paylasim yapmayin hatta fake hesaptan bile yapmayin iki kurus sey alacaz diye bonus basimiz agrimasin tekrar ediyorum dikkat edin
Dostlar arkadaş haklı paylaşım yapmayın özellikle de tweter da başıniz ağrır rezil olursunuz ansizin sabaha karşı kapıniz çalabilir

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
940
113
Dostlar dava açılmış sonuç ne olur başına gelen var mı yardımcı olursanız sevinirim
Bana oldu 4 sen önce zaten o günden beri Twitter’da tövbeliyim araba verseler paylaşmam bir şey daha dkdkdkd ban ceza verdiler ama suçum yok diye 5 yıl bir şey yapmazsam sorun olmuyormuş birde dosya masrafı 18 k bişey vardıda 3-4 yıl oldu ödenmedim ondanda bir şey cıkmadıc