50 bin katil hırsız büyük zanlılar neden çıkarıldı acabaBütün katil hırsız üçkağıtçılari çıkardılar içerde hep bu işlerden yatanlar var kandırılanlar
50 bin katil hırsız büyük zanlılar neden çıkarıldı acabaBütün katil hırsız üçkağıtçılari çıkardılar içerde hep bu işlerden yatanlar var kandırılanlar
Geri girerler merak etme dost50 bin katil hırsız büyük zanlılar neden çıkarıldı acaba![]()
Valla dost ben kendi hesabımdan paylaşım yaptım Gmail hesabımdan inkar edemiyorsun adamların elinde herşey varCeza alan kişiler kendi orijinal hesaplarından mı paylaşım yaptı yoksa fake hesaplardan mı
50 bin katil hırsız büyük zanlılar neden çıkarıldı acaba![]()
Hahaha benim durum anlık
Adına sevindim kardeşim darısı başıma darısı başımaAğalar 10 ay ceza aldım Onuda hgba çevrildi çok şükür
Adına sevindim dost darısı benim başıma inşallahAğalar 10 ay ceza aldım Onuda hgba çevrildi çok şükür
Dostlar arkadaş haklı paylaşım yapmayın özellikle de tweter da başıniz ağrır rezil olursunuz ansizin sabaha karşı kapıniz çalabilirbeyler burda tekrar ediyorum sakin cekim paylasim icin hicbi sekilde twitterda paylasim yapmayin hatta fake hesaptan bile yapmayin iki kurus sey alacaz diye bonus basimiz agrimasin tekrar ediyorum dikkat edin
Swnin duruşma ne zaman ?Dostlar arkadaş haklı paylaşım yapmayın özellikle de tweter da başıniz ağrır rezil olursunuz ansizin sabaha karşı kapıniz çalabilir
Nisanin 22 de dostSwnin duruşma ne zaman ?
Bu kağıt yeni mi geldi dostNisanin 22 de dost
Evet yeni geldiBu kağıt yeni mi geldi dost
Bana oldu 4 sen önce zaten o günden beri Twitter’da tövbeliyim araba verseler paylaşmam bir şey daha dkdkdkd ban ceza verdiler ama suçum yok diye 5 yıl bir şey yapmazsam sorun olmuyormuş birde dosya masrafı 18 k bişey vardıda 3-4 yıl oldu ödenmedim ondanda bir şey cıkmadıcDostlar dava açılmış sonuç ne olur başına gelen var mı yardımcı olursanız sevinirim
2025 x paylaşımı içinmi?Evet yeni geldi
Evet X paylasimi icin2025 x paylaşımı içinmi?
Yeni paylaşım geçen sene mi yaptın🤔Evet X paylasimi icin