- 6,512
- 1,967
- 113
Buraya sormana gerek yok 1-3 arası hapis + para cezası 5ç maddesinden yargılanacaksın cezası belli değişmez. D ye kadar madde var ve cezaları standartSonuç ne çıkar dost ne ceza verirler
Buraya sormana gerek yok 1-3 arası hapis + para cezası 5ç maddesinden yargılanacaksın cezası belli değişmez. D ye kadar madde var ve cezaları standartSonuç ne çıkar dost ne ceza verirler
İste gelde bu devlette adaleti gör ben dahil çğumuz öyle düşünüyorDost Adaletsizlik işte adam dışarda 50 tane suç kaydı var elini kolunu sallayarak geziyor toplasan 1 sene anca yatmistir
Dost yanlis bilgi verme 10 ay hapis cezası onuda paraya çevriliyor 6 binlira ediyor aynısını ben aldimBuraya sormana gerek yok 1-3 arası hapis + para cezası 5ç maddesinden yargılanacaksın cezası belli değişmez
Versinler dost o cezayı veriyorlarsa bakmakla hükümlülerBuraya sormana gerek yok 1-3 arası hapis + para cezası 5ç maddesinden yargılanacaksın cezası belli değişmez
Yok kurban oldugum 10 ay hapis veriliyor oda paraya çevriliyor 6 binliraVersinler dost o cezayı veriyorlarsa bakmakla hükümlüler
Umarım dostum umarımYok kurban oldugum 10 ay hapis veriliyor oda paraya çevriliyor 6 binlira
Yanlış bilgi vermiyorum kanun böyle diyor kanunu değiştirecek halimiz yok suç tarih de önemli sen indirim almışsındır 10 aya düşmüştürDost yanlis bilgi verme 10 ay hapis cezası onuda paraya çevriliyor 6 binlira ediyor aynısını ben aldim
Aynısını 1 ay önce yaşadım , ifade alıp para cezası dahi vermeden serbest bıraktılar , rahat rahat gitAgalar bundan 2 3 sene önce Twitter’da 2 kere bonus için bi paylaşım yapmışım benim kesinlikle bi siteyle sponsorluğum anlaşmam yok sadece bonus için paylaştım hakkımda arama kararı çıkarılmış polis eve gelip benim eyşalarımı aramış ve beni arayıp ifadeye çağırdırlar ifadeye gittim bana sadece paylaşımlarımı sordular sen mi paylaştın diye evet dedim çünkü ppde benim fotoğrafım var sonra polis bana hakkında reklam ve teşvik etme suçundan 1 yıl ila 3 yıl arası hapis cezası veya 80 bin ila 340 bin tl para cezası verilir dedi ve telefonuma el koydular 3 ay oldu halen bir sonuç yok bu durumu yaşayan oldumu veya bi yakını ne ceza alırmıyım sizce
Evet 12 ay vermisti indirimle 10 ay oldu oda paraya çevrildi dost 6 binlira avukatimda istinafa başvurdu çünkü 2019 da 1.8 yıl verilmişti habg olmuştuYanlış bilgi vermiyorum kanun böyle diyor kanunu değiştirecek halimiz yok suç tarih de önemli sen indirim almışsındır 10 aya düşmüştür
Sonuçta alt limitten cezanı aldın sonra indirimi aldın nerede burada yanlış bilgi ?Evet 12 ay vermisti indirimle 10 ay oldu oda paraya çevrildi dost 6 binlira avukatimda istinafa başvurdu çünkü 2019 da 1.8 yıl verilmişti habg olmuştu
Adam ifadeyi vermiş zaten sucu da kabul etmiş arkasından iddianamesi hazırlanmışAynısını 1 ay önce yaşadım , ifade alıp para cezası dahi vermeden serbest bıraktılar , rahat rahat git
Yok dostum benim öyle bi davam ama twitter da 2021 de felan fake hesaptan bi kaç paylaşım yaptığımı hatırlıyom ondan sordum başıma gelirse diyeBuraya sormana gerek yok 1-3 arası hapis + para cezası 5ç maddesinden yargılanacaksın cezası belli değişmez. D ye kadar madde var ve cezaları standart
Sen ne yaptın kardeşim adam mı yaraladikBuraya sormana gerek yok 1-3 arası hapis + para cezası 5ç maddesinden yargılanacaksın cezası belli değişmez. D ye kadar madde var ve cezaları standart
Spor toto teşkilatı mağdur olmuşturSen ne yaptın kardeşim adam mı yaraladik
Ben onların neyseSpor toto teşkilatı mağdur olmuştur
Sende alt sınırdan cezalandırılır indirim alırsın onuda para cezasına çevirirlerSen ne yaptın kardeşim adam mı yaraladik
İnşallah öyle olur kardeşimSende alt sınırdan cezalandırılır indirim alırsın onuda para cezasına çevirirler
Valla inşallah olmaz dost ben çok dürüst yaşamaya çalışan biriyim suça bulaşmaktan mahkemelerden korkarım. Üniversitede parasız kalınca cahil akıl yapmıştık bişeyler inşallah başımıza çorap ölmez bide bunun zaman aşımı felan yok mudur acabaAnladım dost bende foto paylaşan sen sandım aman olmasın böyle bir durum fake falan fark etmiyor 😁