Mahkemeye hemen çıktın mı knkaAynısı 6 gün önce benim başıma geldi aynı durum şuan mahkeme adli kontrol şartıyla serbest bıraktı haftada 1 gün de imza
Mahkemeye hemen çıktın mı knkaAynısı 6 gün önce benim başıma geldi aynı durum şuan mahkeme adli kontrol şartıyla serbest bıraktı haftada 1 gün de imza
Evet sulh ceza ya çıktım adli kontrol şartıyla serbest bıraktı haftada 1 gün de imza atiyorumMahkemeye hemen çıktın mı knka
Benimkini baya beklettiler ya 7 ay oldu yeni mahkemeye çıkcam karakolu aradığımda baya kişi var 312 ci sırada senin dosyan demişti sanırım ondanEvet sulh ceza ya çıktım adli kontrol şartıyla serbest bıraktı haftada 1 gün de imza atiyorum
Benimde telefonu aldılar daha vermediler mahkemeden sonra alırız avukat dedi hakim karşısına çıktımı arkadaşlarıniki arkadaşımın başına geldi, birisini salıverdiler işsizdi, digerininde telefonuna el koydular hala alamadı. Reklam yapmaya giriyor bu suç türü. Yani adam kolpa sıkmıyor
Birini savcı beraat verdi diğerini bilmiyorum bir süredir konuşmuyoruzBenimde telefonu aldılar daha vermediler mahkemeden sonra alırız avukat dedi hakim karşısına çıktımı arkadaşların
Anladım knka sağolasınBirini savcı beraat verdi diğerini bilmiyorum bir süredir konuşmuyoruz
Benim alakam yok diyecektin siyrilacaktin fton var diye ne olcak benim 4 tane tivitir hesabım var paylaşım yapmadim ama sen foton var diye benim demişin adıma hesap açılmış diyecektin fotomu da almış instagram yada Facebook dan diyecektin bu kadar sen kabullenmisin hemenAgalar bundan 2 3 sene önce Twitter’da 2 kere bonus için bi paylaşım yapmışım benim kesinlikle bi siteyle sponsorluğum anlaşmam yok sadece bonus için paylaştım hakkımda arama kararı çıkarılmış polis eve gelip benim eyşalarımı aramış ve beni arayıp ifadeye çağırdırlar ifadeye gittim bana sadece paylaşımlarımı sordular sen mi paylaştın diye evet dedim çünkü ppde benim fotoğrafım var sonra polis bana hakkında reklam ve teşvik etme suçundan 1 yıl ila 3 yıl arası hapis cezası veya 80 bin ila 340 bin tl para cezası verilir dedi ve telefonuma el koydular 3 ay oldu halen bir sonuç yok bu durumu yaşayan oldumu veya bi yakını ne ceza alırmıyım sizce
Böyle 200 frebet için paylaşım yapmayın özellikle tivitir danBenim alakam yok diyecektin siyrilacaktin fton var diye ne olcak benim 4 tane tivitir hesabım var paylaşım yapmadim ama sen foton var diye benim demişin adıma hesap açılmış diyecektin fotomu da almış instagram yada Facebook dan diyecektin bu kadar sen kabullenmisin hemen
İnkar etse ip den bulurlar dost, yapacak bişey yok gibiBenim alakam yok diyecektin siyrilacaktin fton var diye ne olcak benim 4 tane tivitir hesabım var paylaşım yapmadim ama sen foton var diye benim demişin adıma hesap açılmış diyecektin fotomu da almış instagram yada Facebook dan diyecektin bu kadar sen kabullenmisin hemen
Senin hakim kıyak adammışvallaha ben 3 yil once mahkemeye cikmistim kardesim sirf bu yuzden siteleri etiketleyip bonus kovalayacaz diye hakim acıdı zaten garibaniz 100 tl para cezSi 1 yil 10 gun hapis cezasi oda hagba girdi 5 yil icinde suc islemeyecen siz siz olun twitterdan sakin dusmeyin cekim paylasim dahi yapmayin ha diyeceksinizki fake hesaptan yapariz vallaha onuda buluyolar arkadaslar dikkat edin
sebebAgalar bundan 2 3 sene önce Twitter’da 2 kere bonus için bi paylaşım yapmışım benim kesinlikle bi siteyle sponsorluğum anlaşmam yok sadece bonus için paylaştım hakkımda arama kararı çıkarılmış polis eve gelip benim eyşalarımı aramış ve beni arayıp ifadeye çağırdırlar ifadeye gittim bana sadece paylaşımlarımı sordular sen mi paylaştın diye evet dedim çünkü ppde benim fotoğrafım var sonra polis bana hakkında reklam ve teşvik etme suçundan 1 yıl ila 3 yıl arası hapis cezası veya 80 bin ila 340 bin tl para cezası verilir dedi ve telefonuma el koydular 3 ay oldu halen bir sonuç yok bu durumu yaşayan oldumu veya bi yakını ne ceza alırmıyım sizce
Ayni suctan bende mahkemeye gittim kabul edince hakiminde yapcagi birsey kalmiyor mecbur ceza veriyor kabul etmemek en iyisi ipten bulurlar dogru ben ifademde şöyle demistim twitter hesabi bana ait evet hesapta takipci kasmak icin bot kullanmistim bot kullaninca benim hesabimda bot havuzuna girdi ve onlarda benim hesabindan kendi paylasimlarina begeni yorum rt attirmis bilgim yok dedim direk beraat verdivallaha ben 3 yil once mahkemeye cikmistim kardesim sirf bu yuzden siteleri etiketleyip bonus kovalayacaz diye hakim acıdı zaten garibaniz 100 tl para cezSi 1 yil 10 gun hapis cezasi oda hagba girdi 5 yil icinde suc islemeyecen siz siz olun twitterdan sakin dusmeyin cekim paylasim dahi yapmayin ha diyeceksinizki fake hesaptan yapariz vallaha onuda buluyolar arkadaslar dikkat edin
Yaşadım aynısını polise hesap verdik 2 ay oldu dönüş yok hakim bakıcak dedi o kdr inanma onun dediklerine ceza gelcek hapis fln hakim bilir onuAgalar bundan 2 3 sene önce Twitter’da 2 kere bonus için bi paylaşım yapmışım benim kesinlikle bi siteyle sponsorluğum anlaşmam yok sadece bonus için paylaştım hakkımda arama kararı çıkarılmış polis eve gelip benim eyşalarımı aramış ve beni arayıp ifadeye çağırdırlar ifadeye gittim bana sadece paylaşımlarımı sordular sen mi paylaştın diye evet dedim çünkü ppde benim fotoğrafım var sonra polis bana hakkında reklam ve teşvik etme suçundan 1 yıl ila 3 yıl arası hapis cezası veya 80 bin ila 340 bin tl para cezası verilir dedi ve telefonuma el koydular 3 ay oldu halen bir sonuç yok bu durumu yaşayan oldumu veya bi yakını ne ceza alırmıyım sizce