- 8,683
- 2,998
- 113
Elin bollaştığında George Karelias ayarla onu bir dene sırf zevkine. Tütün içtim dersin o zaman 
NE kadar o reis nerden alınıyorElin bollaştığında George Karelias ayarla onu bir dene sırf zevkine. Tütün içtim dersin o zaman![]()
Evet hocam bu neymiş ya 12 yaşımdan beri sigara içerim hayatımda bu kadar kötü sigara içmemiştim boşa 40 lira verdik birde iyi diyor şerefsiz boğazına dursunadıyaman içme dost benim bi arkadaş vardı 16 yaşından beri adıyaman içiyodu günde 2 paket 21 yaşında yedikule göğüse kontrole gitti lavuğun ciğerleri sönmüş ag doktor bu ne olum demiş yatırmışlar hala hastanede
Tütüncülerde bulabilirsin el altından getiriyorlar 100-110 civarı 25gr.NE kadar o reis nerden alınıyor
Bakarım bir ara elim bollaştığındaTütüncülerde bulabilirsin el altından getiriyorlar 100-110 civarı 25gr.
İnşallahTutunle Bes on seneye olursun masraf kalmazzzz
bi arkadas var oda iciyor tutun yaninda takiliyim dedim 2-3gun gozlerim falan kipkirmizi oldu surekli kaşiniyordu boğazi burnu falan sorma tahriş oldu heo dumandanTutunle Bes on seneye olursun masraf kalmazzzz
Alerjin mivsrbi arkadas var oda iciyor tutun yaninda takiliyim dedim 2-3gun gozlerim falan kipkirmizi oldu surekli kaşiniyordu boğazi burnu falan sorma tahriş oldu heo dumandan
bilmiyorumki yanindan ayrilinca duzeldim 1-2gune sigara kullanmam hic alişik olmadiğim için belkideAlerjin mivsr
komple bırakmak en iyisi totoya girmedenEvet hocam bu neymiş ya 12 yaşımdan beri sigara içerim hayatımda bu kadar kötü sigara içmemiştim boşa 40 lira verdik birde iyi diyor şerefsiz boğazına dursun
Öyle de işte denedm birkaç kez olmuyor aga hele yemek yedikten sonra deli gibi arıyor vücutkomple bırakmak en iyisi totoya girmeden
Doğal tütün, fabrika sigarasından çok daha az zararlı hem de daha ucuz. Fakat çok kötü boğazda gıcık yapıyor ve dişleri çok sarartıyor. Ayrıca pantolonunu her an yakabilirsin ben çok deldim oradan biliyorum. Kakao aromalı olanları falan var mesela ben onlardan içiyordum güzel kokuyorDurumlar bozuk bi pakete 43 lira verecek durum kalmadı tütüne geçmek zorunda kaldık , çarşıya baktım bir iki içimlik denedim denediklerim çok kötüydü, içinizde tütün içen varsa hangi marka içiyorsunuz şu marlboro roll , camel tütünü gibi paket tütünler iyi mi ,içimi nasıl bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
Teşekkürler
Golden Virginia da iyidirDrum, old holborn bunların sarısı ve mavisi mevcuttur sahtesi de coktur freeshoptan aldirabilirsen veya satan tekeller de olabiliyor tütün olarak içilecek türdeler
İnternetten hangi sayfadan almalıyımGolden Virginia da iyidir