Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tütün Çeşitleri Hk.

arkanabakma

Vakıfbank'tan Fatma
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,683
2,998
113
Elin bollaştığında George Karelias ayarla onu bir dene sırf zevkine. Tütün içtim dersin o zaman :)

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,142
790
113
adıyaman içme dost benim bi arkadaş vardı 16 yaşından beri adıyaman içiyodu günde 2 paket 21 yaşında yedikule göğüse kontrole gitti lavuğun ciğerleri sönmüş ag doktor bu ne olum demiş yatırmışlar hala hastanede

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
adıyaman içme dost benim bi arkadaş vardı 16 yaşından beri adıyaman içiyodu günde 2 paket 21 yaşında yedikule göğüse kontrole gitti lavuğun ciğerleri sönmüş ag doktor bu ne olum demiş yatırmışlar hala hastanede
Evet hocam bu neymiş ya 12 yaşımdan beri sigara içerim hayatımda bu kadar kötü sigara içmemiştim boşa 40 lira verdik birde iyi diyor şerefsiz boğazına dursun

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Tutunle Bes on seneye olursun masraf kalmazzzz

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,636
3,268
113
Durumlar bozuk bi pakete 43 lira verecek durum kalmadı tütüne geçmek zorunda kaldık , çarşıya baktım bir iki içimlik denedim denediklerim çok kötüydü, içinizde tütün içen varsa hangi marka içiyorsunuz şu marlboro roll , camel tütünü gibi paket tütünler iyi mi ,içimi nasıl bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
Teşekkürler
Doğal tütün, fabrika sigarasından çok daha az zararlı hem de daha ucuz. Fakat çok kötü boğazda gıcık yapıyor ve dişleri çok sarartıyor. Ayrıca pantolonunu her an yakabilirsin ben çok deldim oradan biliyorum. Kakao aromalı olanları falan var mesela ben onlardan içiyordum güzel kokuyor

Bjlover

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
846
248
63
Drum, old holborn bunların sarısı ve mavisi mevcuttur sahtesi de coktur freeshoptan aldirabilirsen veya satan tekeller de olabiliyor tütün olarak içilecek türdeler