Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tütün Çeşitleri Hk.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Durumlar bozuk bi pakete 43 lira verecek durum kalmadı tütüne geçmek zorunda kaldık , çarşıya baktım bir iki içimlik denedim denediklerim çok kötüydü, içinizde tütün içen varsa hangi marka içiyorsunuz şu marlboro roll , camel tütünü gibi paket tütünler iyi mi ,içimi nasıl bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
Teşekkürler

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,376
6,149
113
Durumlar bozuk bi pakete 43 lira verecek durum kalmadı tütüne geçmek zorunda kaldık , çarşıya baktım bir iki içimlik denedim denediklerim çok kötüydü, içinizde tütün içen varsa hangi marka içiyorsunuz şu marlboro roll , camel tütünü gibi paket tütünler iyi mi ,içimi nasıl bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
Teşekkürler
knka bu işlerde fiyati yuksek olan mantiken daha iyi oluyor lanet olsun fakiriz

Hamzaaaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
329
118
43
Tekel tütünü hariç içme çakmak gazı dayanmaz ona kendi kendine sönüyor ağa
Teşekkürler

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
knka bu işlerde fiyati yuksek olan mantiken daha iyi oluyor lanet olsun fakiriz
EVet öyle durumlar bozuk ailevi bazı sorunlar var para hem ona gitti kumarda da kaybettim bir anda çöktüm düzeliriz EvellAllah şimdilik mecburen böyle

arkanabakma

Vakıfbank'tan Fatma
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,683
2,998
113
Teşekkürler
Gönül ister George Karelias içelim ama şuan deveciyiz tavsiye edebilirim. Bu arada Camel içiyordum hep o yüzden bana iyi gelmiş olabilir deneyebilirsin

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,376
6,149
113
EVet öyle durumlar bozuk ailevi bazı sorunlar var para hem ona gitti kumarda da kaybettim bir anda çöktüm düzeliriz EvellAllah şimdilik mecburen böyle
yemin ederimki aynisini yaşiyorum hem ailevi sorunlar hem maddi sorunlar fena diplerdeyiz

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Birde bugün çarşıdan şu aleti aldım birde denemek için 30 tllik adıyaman tütünü aldım da içimi çok ağır benbirde normalde tekel içtiğinde monte carlo içen adamım ona rağmen ağır geldi146480D9-1670-4811-AE6D-3E8A894EB031.jpeg
Hayır aynı normal tekel tütünu koyu kahve rengi naylon gibi içine cekmedigin de kendi kendine sönüyor

arkanabakma

Vakıfbank'tan Fatma
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,683
2,998
113
Aletle fln uğraşmadan kendin sar derim. Bazen useniyorsun sarmaya fln daha az sigara içmene faydası olur

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Aletle fln uğraşmadan kendin sar derim. Bazen useniyorsun sarmaya fln daha az sigara içmene faydası olur
Alet de zaten bi alışamadım agam ama şuan elim biraz daha hızlandı bak birde şu tütünü aldım az önce tekelden bekle atcma

uzman34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
936
309
63
Bi dene de bana sar dost tekel tütünüyle, parliament tütünü karıştır damak keyfine göre ayar çek

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Bi dene de bana sar dost tekel tütünüyle, parliament tütünü karıştır damak keyfine göre ayar çek
Şuan bi tane sardım içiyorum gayet iyi geldi şahsen çarşıdaki tütüncülerdeki çok kötüydü birde denemelik adıyaman tütünü almıştım o da çok kötüydü bu güzelmiş, durumlar düzelene kadar idare eder 25 tane sarsam yeter günde

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Bu beni pek sarmadiydi dediğim gibi hep Camel içtiğim içindir belki
DOst şimdi az önce tekele indim ilk onu sordum o bitmiş herkes kullanıypr sanırım onu, elinde bu kalmış çarşıya gitsem otobüs git gel falan 30-40 daha harcardım onunyerine bunu aldım da çok kötü değilmiş

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
DOst şimdi az önce tekele indim ilk onu sordum o bitmiş herkes kullanıypr sanırım onu, elinde bu kalmış çarşıya gitsem otobüs git gel falan 30-40 daha harcardım onunyerine bunu aldım da çok kötü değilmiş
Aksine iyi bile