- 2,473
- 1,956
- 113
diyorum ya kadın deli diye gerçekten garip reisMesele bunlar değil dost dün tanıştığınız kadınla bu saçma samimiyeti kurman ve akabinde 80 bin alman tuhaf, mesele bu😁
diyorum ya kadın deli diye gerçekten garip reisMesele bunlar değil dost dün tanıştığınız kadınla bu saçma samimiyeti kurman ve akabinde 80 bin alman tuhaf, mesele bu😁
Fenaydı Orkun da çok iyi oynatıyor takımıOffff barış röveşata attı laaa kaleci cikardi
Golllllll TürkiyeFenaydı Orkun da çok iyi oynatıyor takımı
Nasıl oynuyor yenebilir miOffff barış röveşata attı laaa kaleci cikardi
kazımaya devammmO YETMEZ KATLAMASSIN FAZLASINI AT ULAAA
Ondeyizzz atık bileNasıl oynuyor yenebilir mi
tamamen öyle kralmantıklı oynamısın iyide cesaret ama kumarın şakası olmaz hele hele borc ile oynamak böyle bi durumda gercekden de cesaret işi resmen kumar oynamısın
😃😃😃Lannnnn arap baharı geliyor reis acil 80 daha iste ispanya ceviririne atalim
kahkaha attımLannnnn arap baharı geliyor reis acil 80 daha iste ispanya ceviririne atalim
TebriklerDostlar 25'inde Taylanda gidicem orada harcama parasını ayarlamıştım ama uçak biletlerimi (30.000₺) arkadaşın kredi kartından çekmiştim 10 Aralıkta ödeme sözüyle. Dün bi deli kadınla tanıştım bugün bana 80.000₺ attı bazı yerlere gönderdim bu miktar kaldı. Hepsini bu maça bastım, bir risk aldım. Yatsaydı hesabım incelemeye alındı diye bir bahanem vardı. Kadın Suudi Arabistanda olduğu için ve burada çok sıkıntı yaşatamayacağı için böyle bir saçmalık yaptım. Allahtan tuttu 😃 Kimseye önermem tamamen aptallık. Parasını geri gönderiyorum. Borçları kapatıyorum 2k bana kalıyor ama borcum yok artık.Ekli dosyayı görüntüle 885050
Boşver kadin var icinde parasindan uzak dur ama ters cevir duz d.... tırKadın Türk ama burada baya sağlam bi kadın korkutuyo ufaktan da
Orkun mu oynatiyor knkiFenaydı Orkun da çok iyi oynatıyor takımı
Evet puahaOrkun mu oynatiyor knki
Kanka ilk gol asisti Orkun'dan ikinci gol asisti de Orkun'dan İrfan'a da çok güzel pas verdi Orkun sayesinde üç pozisyona girdin ikisi gol oldu ne bu Orkun düşmanlığı Türkiye'de anlamadımOrkun mu oynatiyor knki
8 tl atsam mıTurkiye gol atari 4.40 ti yala puaha