- 14,656
- 13,036
- 113
Şu sütyenbakından balyaları çıkar da madem şu küçümsediğin 2kcık dolardan ateşle bize kardom jsjs2 bin dolar bile etmiyor 80k dost adam acikli hikaye anlatmıştır oda atmıştır puaha
Şu sütyenbakından balyaları çıkar da madem şu küçümsediğin 2kcık dolardan ateşle bize kardom jsjs2 bin dolar bile etmiyor 80k dost adam acikli hikaye anlatmıştır oda atmıştır puaha
Osman doğru diyor dostParayı gönder güven kazan
Kendimize oynayınca gelmiyor dost dun miami maci nasıl ust olmadi hala aklim almıyor en az 270 sayi cikar diye dusunuyordumOrtak nba üç maç 10 oran çıkartıp dostumuza verelim arabın parası bereketli çıktı dost daha dört beş kez katlanır bu para
Sağ olasın reis allah sana daha çok versinTebrıkler dost kazancın daım olsun parayı nereden aldığın kımden aldığın önemli değil senın için kazanman yeterli bizede tebrık etmek düşer daım olsun dost
O YETMEZ KATLAMASSIN FAZLASINI AT ULAAAattım ya abla
TebriklerDostlar 25'inde Taylanda gidicem orada harcama parasını ayarlamıştım ama uçak biletlerimi (30.000₺) arkadaşın kredi kartından çekmiştim 10 Aralıkta ödeme sözüyle. Dün bi deli kadınla tanıştım bugün bana 80.000₺ attı bazı yerlere gönderdim bu miktar kaldı. Hepsini bu maça bastım, bir risk aldım. Yatsaydı hesabım incelemeye alındı diye bir bahanem vardı. Kadın Suudi Arabistanda olduğu için ve burada çok sıkıntı yaşatamayacağı için böyle bir saçmalık yaptım. Allahtan tuttu 😃 Kimseye önermem tamamen aptallık. Parasını geri gönderiyorum. Borçları kapatıyorum 2k bana kalıyor ama borcum yok artık.Ekli dosyayı görüntüle 885050
Memur değil kölesi olmaya hazırım dinamit bağlı gövdeme yaşarım öl derse ölürümYaz kanka sende belki Arabistan da memurdur karı ortak bı noktanız çıkar
Hiç o topa girmeye gerek yok kral adam işini gormuss gerek yok fantaziyeOsman doğru diyor dost
Ben 2 oran bulamam diyorsan
80i yolla 2 gün sonra 160 iste
Araplarin dilinden konuştum dost simdi turk konuşmasına gecelim 1 liramiz bile yok maalesef puahaŞu sütyenbakından balyaları çıkar da madem şu küçümsediğin 2kcık dolardan ateşle bize kardom jsjs
Biliyorum yaparsin puabaMemur değil kölesi olmaya hazırım dinamit bağlı gövdeme yaşarım öl derse ölürüm![]()
kanka buradaki faturaların ödemeyi unutmuştu ben onun için iki telefon birleştirerek Türk Turkcell'e falan baglandım 2 saat sürdü sonra banka hesabı blokeeydi 2 saat ulaştırmak sürdü telefondan tabi bu işlemler öğlen de Turkcelle falan gidip ugrasmaya çalıştımYahu dün tanışmadınız mı daha ne işine koşturdun kadının 😅 Hikaye saçmalıklar silsilesi olarak devam ediyor ama kupon için tekrar tebrikler dostum.
mantıklı oynamısın iyide cesaret ama kumarın şakası olmaz hele hele borc ile oynamak böyle bi durumda gercekden de cesaret işi resmen kumar oynamısınDostlar 25'inde Taylanda gidicem orada harcama parasını ayarlamıştım ama uçak biletlerimi (30.000₺) arkadaşın kredi kartından çekmiştim 10 Aralıkta ödeme sözüyle. Dün bi deli kadınla tanıştım bugün bana 80.000₺ attı bazı yerlere gönderdim bu miktar kaldı. Hepsini bu maça bastım, bir risk aldım. Yatsaydı hesabım incelemeye alındı diye bir bahanem vardı. Kadın Suudi Arabistanda olduğu için ve burada çok sıkıntı yaşatamayacağı için böyle bir saçmalık yaptım. Allahtan tuttu 😃 Kimseye önermem tamamen aptallık. Parasını geri gönderiyorum. Borçları kapatıyorum 2k bana kalıyor ama borcum yok artık.Ekli dosyayı görüntüle 885050
Her düşündüğümüz olsaydı şu an arabistandaki kadının yanındaydık dostKendimize oynayınca gelmiyor dost dun miami maci nasıl ust olmadi hala aklim almıyor en az 270 sayi cikar diye dusunuyordum
hahahahahahOrtak nba üç maç 10 oran çıkartıp dostumuza verelim arabın parası bereketli çıktı dost daha dört beş kez katlanır bu para
miktar yükselince kupon olmaz reis ben direkt topukkral guvenı saglıyorsun lımıt yukselıyor tabi sonra bi daha bi daha derken kupon kırmızı oluyor. ondan sonra topuk![]()
Bize anca sapı düşer dost puahaHer düşündüğümüz olsaydı şu an arabistandaki kadının yanındaydık dost
Mesele bunlar değil dost dün tanıştığınız kadınla bu saçma samimiyeti kurman ve akabinde 80 bin alman tuhaf, mesele bu😁kanka buradaki faturaların ödemeyi unutmuştu ben onun için iki telefon birleştirerek Türk Turkcell'e falan baglandım 2 saat sürdü sonra banka hesabı blokeeydi 2 saat ulaştırmak sürdü telefondan tabi bu işlemler öğlen de Turkcelle falan gidip ugrasmaya çalıştım
Inanırmısın 5dk arıyorumFacebook: Arap kadınları ara.