Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Türk Telekom

Bariszm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
41
28
Dostlar selam 5 aydır altyapı sorunu yaşıyorum bina yeni olduğu için altyapı yok 6 aylık bina ancak sokağımda fiber mevcut her binada var yani Türk Telekom'un logarları da mevcut benim binama 10metre uzaklıkta ancak gel gelelim cimere şikayette bulunmama rağmen hala bir gelişme yok bu sorunun yaşayan varmı nasıl çözebiliriz bu işi eywww

sahhhhin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,341
972
113
Dostlar selam 5 aydır altyapı sorunu yaşıyorum bina yeni olduğu için altyapı yok 6 aylık bina ancak sokağımda fiber mevcut her binada var yani Türk Telekom'un logarları da mevcut benim binama 10metre uzaklıkta ancak gel gelelim cimere şikayette bulunmama rağmen hala bir gelişme yok bu sorunun yaşayan varmı nasıl çözebiliriz bu işi eywww
Aynısını ben yaşadım 10 ay sonra torpille araya adam sokarak siteye baglatabildik yalnız cimer deglde farklı biyer var edevlette ordan sikayet açarsan en azından sanan tarih veriyorlar

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,466
2,980
113
İptal ediyorsunuz sonra gelip evinin önüne kadar fiber getiriyorlar

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,205
958
113
Müdürlüğü gitmen lazım direk en yakın yere acil bir şekilde talep et ilgileniyorlar hemen ortalama 1 ay icerisinde

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,205
958
113
Bende aynı sorunu yaşadım müdürlüğe gittiğim gibi çözdüler

Bariszm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
41
28
Aynısını ben yaşadım 10 ay sonra torpille araya adam sokarak siteye baglatabildik yalnız cimer deglde farklı biyer var edevlette ordan sikayet açarsan en azından sanan tarih veriyorlar
Dost btk'yada şikayet ettim mart somuna kadar tamamlamır diyor nerdeyse 1senelik bi sitem ol
Dost buranın şube müdürünün evine kadar gittim birz aramız var bana siz kazdırın ben kablo çektiririm diyor bunun kazı izni vs var kafayı yemişler

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,205
958
113
Dost btk'yada şikayet ettim mart somuna kadar tamamlamır diyor nerdeyse 1senelik bi sitem ol

Dost buranın şube müdürünün evine kadar gittim birz aramız var bana siz kazdırın ben kablo çektiririm diyor bunun kazı izni vs var kafayı yemişler
Ortalama 6 ay olması lazım şikayeti yapıp bekliceksin aga

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,205
958
113
Altyapı bu lanet 5 para etmez şirkete ait keşke başka firma olaydı bunlar ilgilenmiyor senin adına üzüldüm dost umarım en kısa sürede cozulur

RedfoX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,189
1,200
113
Dostum bu sorunu yeni binada bende yaşadım
Teknik ekibi tesadüfen yolda yakaladim ve ne yapabiliriz diye sordum
Ekip bana yan binada yada karşı binada internet varsa başvuru yaparken oranın adresini yazın sistemde altyapı görüneceği için onbasvuru onaylanır ve bizi internet saglamamiz için yonderirler dedi
Ekip adrese gelirken zaten seni arıyor evdemisiniz geliyoruz diye
Geldiklerinde durumu izah ettim ve bağlantıyı kurdular iki dakikada
İstersen bu şekilde dene 1 ay uğraştım ama bu şekilde 1 günde hallettim

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,635
2,005
113
leş telekom bizim apartmana daha 2 gün önce bagladılar 1 ay sonra gelir yaparlar diyo 1 sene daha bekleriz gibi:D

Bariszm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
41
28
Dostum bu sorunu yeni binada bende yaşadım
Teknik ekibi tesadüfen yolda yakaladim ve ne yapabiliriz diye sordum
Ekip bana yan binada yada karşı binada internet varsa başvuru yaparken oranın adresini yazın sistemde altyapı görüneceği için onbasvuru onaylanır ve bizi internet saglamamiz için yonderirler dedi
Ekip adrese gelirken zaten seni arıyor evdemisiniz geliyoruz diye
Geldiklerinde durumu izah ettim ve bağlantıyı kurdular iki dakikada
İstersen bu şekilde dene 1 ay uğraştım ama bu şekilde 1 günde hallettim
Dost binamda hiç bir altyapı yok sokaktan binaya giren bir kablo yok nasıl yapıcak o işi kazım vs yapılması gerekir senin binan da vardır muhtemelen

sahhhhin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,341
972
113
Bizimkisi 5 dk lik iş değildi yeri kazıyıp fiber hat çektiler kutudan . 2 gün sürdü sonra gelip baglanti yaptılar binalara

sahhhhin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,341
972
113
leş telekom bizim apartmana daha 2 gün önce bagladılar 1 ay sonra gelir yaparlar diyo 1 sene daha bekleriz gibi:D
Fiber hat geldi ise daire baglntisi hızlı oluyor onrmli olan binaya fiber kablonun gelip binaya fiber kutu takmalari

Hantos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,384
674
113
Türk Telekom magnet al idarelik 16 megabit sınırsız 1500 tl falan taahhüt de yok

Kartal1818

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,061
460
113
Leş telokomu ara müşteri hizmetlerini saydır