- 9,356
- 3,597
- 113
Saçma sapan insanların yüzünden ban yedik 3 gün abi o yüzden haksızlık diz boyu garip her zaman ezilir abiiiiiiiiii 🫡Mülayim ne alaka şimdi
Saçma sapan insanların yüzünden ban yedik 3 gün abi o yüzden haksızlık diz boyu garip her zaman ezilir abiiiiiiiiii 🫡Mülayim ne alaka şimdi
Tebrikler kardesim daim olsun 🧿🧿Ben istediğime ulaşırım.
Sanada tebriklerTebrikler
Geçmiş olsun. Ben olaylara Fransızim. Kimsenin etlisine sütlüne karışmam işime bakarım.Saçma sapan insanların yüzünden ban yedik 3 gün abi o yüzden haksızlık diz boyu garip her zaman ezilir abiiiiiiiiii 🫡
Olması gereken gibi abii saygılar bizden olsun derler abi deler 🤫Geçmiş olsun. Ben olaylara Fransızim. Kimsenin etlisine sütlüne karışmam işime bakarım.
Meto bu klasik, 2000den beri böyle davranıyor.Geçmiş olsun. Ben olaylara Fransızim. Kimsenin etlisine sütlüne karışmam işime bakarım.
Dolampa olmamak gerek neyse anlatamicam iyi günlerOlması gereken gibi abii saygılar bizden olsun derler abi deler 🤫
Miktar yüksek olsaymis iyiymisBen istediğime ulaşırım.
Yok artıkMeto bu klasik, 2000den beri böyle davranıyor.
Kimseye ulaşmayacak hava civa 😂Tam değişik bir konu diyecektim ki paylaşan arkadaşı görünce vazgeçtim
Geçen de 4 kişi 800 tl dedi beni seçti sonra arazi oldu sözde muhabbetimiz var @Tunca54 bana ulaşma tesekkurlerKimseye ulaşmayacak hava civa 😂
Kolpa adam olduğunu dağıtım paralarını alıp uzadığını herkes biliyor sen bilmiyor musun reisGeçen de 4 kişi 800 tl dedi beni seçti sonra arazi oldu sözde muhabbetimiz var @Tunca54 bana ulaşma tesekkurler
Bilmiyorum ki kankaKolpa adam olduğunu dağıtım paralarını alıp uzadığını herkes biliyor sen bilmiyor musun reis
Tebrikler kralBen istediğime ulaşırım.