Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Tunca54 / Kasa 250 Hedef 2000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,488
113
Mükemmelsin dost insan seviyorsun diye suistimal edilmeyi yediremiyorsun
Ya şöyle bir şey var çok kafa açmış olabilirim kusura bakmayın, burada iyi insan da var kötü insan da, kötü insanlar iyi insanların kalbini kırmasın, onları incitmesin, onların yaşam enerjisi her ney ise ne olursa olsun iyi olsun kötü olsun kaybettirmesin bunu bana yapan yarın başkasına ne yapar.

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,488
113
35 olsa iyi 50 -55 yaşındaki adamlar 200 TL için bir birini yiyor.tablo vahim maalesef
Ülkede tablo çok vahim görürüz 3 5 sene sonra şu çingeneler, romanlar, abudalların çocukları 10-11 yaşında türlü türlü kötü alışkanlık ediniyor, bu onlardan başlayarak tüm o yaştaki gençlere yayılacak kumar çok normal bir hal alacak.

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,798
3,311
113
Ya şöyle bir şey var çok kafa açmış olabilirim kusura bakmayın, burada iyi insan da var kötü insan da, kötü insanlar iyi insanların kalbini kırmasın, onları incitmesin, onların yaşam enerjisi her ney ise ne olursa olsun iyi olsun kötü olsun kaybettirmesin bunu bana yapan yarın başkasına ne yapar.
Kafa ütülemezsin ben muhabbet i çok severim

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,585
5,182
113
Ülkede tablo çok vahim görürüz 3 5 sene sonra şu çingeneler, romanlar, abudalların çocukları 10-11 yaşında türlü türlü kötü alışkanlık ediniyor, bu onlardan başlayarak tüm o yaştaki gençlere yayılacak kumar çok normal bir hal alacak.
Katılıyorum dostum Allah sonumuzu hayr etsin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,266
59,728
113
Bu arada sen de roll açtığın için diyorum Kurtaran diye bir arkadaş var geçen benden 500 istedi kod çekeceğim dedi sonra tek maça bastım dedi parayı isteyince 2 saate atarım diyerek şu konudaki arkadaşlara da diyorum parasında değilim ama dm den yazarsa direkt report atın
Hahahha tam adamina carpilmissin.o forumun bas sahtekarlarindan.hicmi tanımıyorsun hayatı yalan onun.fake etkinlik açıp duruyor burda gevşek.odul aticam diyor kimseye ödül falan atmayip konuyu kilitletiyor

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,488
113
Hahahha tam adamina carpilmissin.o forumun bas sahtekarlarindan.hicmi tanımıyorsun hayatı yalan onun.fake etkinlik açıp duruyor burda gevşek.odul aticam diyor kimseye ödül falan atmayip konuyu kilitletiyor
Bilmiyordum, deneyim edindik, belki de edinmem gerekiyordu bana bir ders oldu. Sadakam olsun.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,266
59,728
113
Bilmiyordum, deneyim edindik, belki de edinmem gerekiyordu bana bir ders oldu. Sadakam olsun.
Bak buraya yazıyorum.yarin bugün gelip konu acicak burda.sen bu olayı hatirlaricaksin ona.o senin o msjna gülücük aticak.boyle durumlarda tanıyanlar danışmak gerek.onu tanıyan kime sorsan herkes verme derdi.benim anlamadığım olay şu o adam sende para olduğunu nerden biliyordu.ben senin hiç kupon paylaştığını roll açtığını falan görmedim nerden bildi paran olduğunu.ona atarım iyice ayar oldum simdi

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,488
113
Bak buraya yazıyorum.yarin bugün gelip konu acicak burda.sen bu olayı hatirlaricaksin ona.o senin o msjna gülücük aticak.boyle durumlarda tanıyanlar danışmak gerek.onu tanıyan kime sorsan herkes verme derdi.benim anlamadığım olay şu o adam sende para olduğunu nerden biliyordu.ben senin hiç kupon paylaştığını roll açtığını falan görmedim nerden bildi paran olduğunu.ona atarım iyice ayar oldum simdi
Kimseyi kinlendirmeye gerek yok olay kapandı, bir roll konusuna jojodan kazandığım kod kazancını atmıştım, ben de zaten prensip yapmış birisi olarak artık jojo mat kodu dışında oynamıyorum, kendi cebimden para basmıyorum, rollu açan arkadaş da şahit oynamak istemediğimden devrettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...