Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Tunca54 / Kasa 250 Hedef 2000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Lose yazmışsın bozdum yazmamissin.suan yaptığın sen insanların aklına fesat şeyler getirir haberin olsun kardeş şimdi sana gecmis olsunmmu yapicaklar yoksa tbrklermi yazcaklae bilmiyor adamlar.neyse iyi sabahlar diyip gidiyorum ben.
Hiç bir şey yazmayacağız abartmaya gerek yok, hiç kimse kimseyi parası için takip etmesin forum kurallarında da yazar bu

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Senin sayende açmıştım dost onun için ss alıp attım
Bu arada sen de roll açtığın için diyorum Kurtaran diye bir arkadaş var geçen benden 500 istedi kod çekeceğim dedi sonra tek maça bastım dedi parayı isteyince 2 saate atarım diyerek şu konudaki arkadaşlara da diyorum parasında değilim ama dm den yazarsa direkt report atın

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,069
3,431
113
Bu arada sen de roll açtığın için diyorum Kurtaran diye bir arkadaş var geçen benden 500 istedi kod çekeceğim dedi sonra tek maça bastım dedi parayı isteyince 2 saate atarım diyerek şu konudaki arkadaşlara da diyorum parasında değilim ama dm den yazarsa direkt report atın
Bilgi için sağolasın dost dikkatli olurum

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Yaşın ne önemi var dost 11 yaş büyüğüm senden gönüller bir olsun
Mesela yaş değil zaten bu durumlarda da 40 yaşına gelmişsin hani 19 yaşındaki bir insandan dalavere ile yalan dolan ile bir şey yapmak yakışır mı insana, yoksa yaşın önemi yok, ben iyi olan her insanı seviyorum.

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,069
3,431
113
Mesela yaş değil zaten bu durumlarda da 40 yaşına gelmişsin hani 19 yaşındaki bir insandan dalavere ile yalan dolan ile bir şey yapmak yakışır mı insana, yoksa yaşın önemi yok, ben iyi olan her insanı seviyorum.
Mükemmelsin dost insan seviyorsun diye suistimal edilmeyi yediremiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...