- 9,031
- 3,418
- 113
İnşallah son adım zaten başka maç yok erken biter umarımErken gelirse gol çok iyi olur 60 a kadar atarlarsa gelecektir bakalım inşallah gelecek Dost
İnşallah son adım zaten başka maç yok erken biter umarımErken gelirse gol çok iyi olur 60 a kadar atarlarsa gelecektir bakalım inşallah gelecek Dost
Bekliyorum bende Erken golBaşlamış maç gol erken gelse bari
Yattı kanka yaTek gole kaldık
aynen zor ama Belki atarlarYattı kanka ya
Mucizeler mucizeler ve başka başka mucizelerrrYattı kanka ya
Salak gibi bozdum ben kuponuWonnnnnnnn 🥳🥳
Bozdum Allah kahretsinMucizeler mucizeler ve başka başka mucizelerrr
Madem bozdun yazsana bozdum diye adamlar takip ediyor.kupon tutmuş bozdum diyosun boşuna sevindi adamlarSalak gibi bozdum ben kuponu
Admini etiketleyip kapatalım konuyu dedim biraz üstte var dostMadem bozdun yazsana bozdum diye adamlar takip ediyor.kupon tutmuş bozdum diyosun boşuna sevindi adamlar
Hiç sorma vallahi o kadar ihtiyacım vardı ki Allah biliyorKupon keşke bozmasaydın dost onuda geçtim maç 3-1 oldu la
Lose yazmışsın bozdum yazmamissin.suan yaptığın sen insanların aklına fesat şeyler getirir haberin olsun kardeş şimdi sana gecmis olsunmmu yapicaklar yoksa tbrklermi yazcaklae bilmiyor adamlar.neyse iyi sabahlar diyip gidiyorum ben.Admini etiketleyip kapatalım konuyu dedim biraz üstte var dost
Hep bu stres yüzünden kaybediyoruz bu işe rahat kafa lazım yapcak bişey yokHiç sorma vallahi o kadar ihtiyacım vardı ki Allah biliyor