- 22,606
- 5,288
- 113
Getirdik p golü devammmWon be
Getirdik p golü devammmWon be
Adım 2 az sonraGollllllll wonnnnnnnn
Şu rollingi yapıp başarılı olursan çok mutlu olacağım senin yerine koşulsuz karşılıksız hadi be reisim kim tutar seniWon be
Eyvallah dost hoş geldinTebrikler
Senin desteğin yeter dostŞu rollingi yapıp başarılı olursan çok mutlu olacağım senin yerine koşulsuz karşılıksız hadi be reisim kim tutar seni
Hoşbuldum eyw bol şans yazcaktım gelmiş kuponEyvallah dost hoş geldin
Tek diyeceğim senin için ki karışmak da istemem, vefalı, tanıdığın dostlara destek ol, iki günlük insanlar bana çok nankörlük yaptı, bu yüzden de çok üzgünüm zaten. Keşke olmasaydı.Senin desteğin yeter dost
Inan olduğumu düşünüyorum ben yoktan geliyorum dost unutmam geldiğim yeriTek diyeceğim senin için ki karışmak da istemem, vefalı, tanıdığın dostlara destek ol, iki günlük insanlar bana çok nankörlük yaptı, bu yüzden de çok üzgünüm zaten. Keşke olmasaydı.
Unutursak kanımız kurusun.Inan olduğumu düşünüyorum ben yoktan geliyorum dost unutmam geldiğim yeri
Ban mı yedircen bana
Dost ne desem olmaz en iyisi sen seçMaç önerisi olan varmı kafama yatan bir tane maç bulamadım
Bakıyorum kafama yatan maç ta yok kanka kaybetmek istemiyorum ihtiyaç varDost ne desem olmaz en iyisi sen seç
İlk çeyrek Detroit oyna istersen banko 1.65 oranı var 5 sonra başlıyorBakıyorum kafama yatan maç ta yok kanka kaybetmek istemiyorum ihtiyaç var
Tam maç yazdım oynamasın şansımız bol olsunAdım 2 inşallah patlamayız
Tüh keşke az daha bekleseydimİlk çeyrek Detroit oyna istersen banko 1.65 oranı var 5 sonra başlıyor