- 1,012
- 353
- 83
wallet cüzdanda filan nasıl bilgin varmıoralar direkt açılıyormus. zaten kcexdeki güncelleme de bitti @Shellac konu kilit lütfen
wallet cüzdanda filan nasıl bilgin varmıoralar direkt açılıyormus. zaten kcexdeki güncelleme de bitti @Shellac konu kilit lütfen
hiç bilmiyorum dostum firmalar olarak bilgim var sadece wallet olarak ne desem yalan olurwallet cüzdanda filan nasıl bilgin varmı
çoğu borsada aktif ama çok az güncelleme olanlarhiç bilmiyorum dostum firmalar olarak bilgim var sadece wallet olarak ne desem yalan olur
kcexde bitti bence artık hepsinde bitmiştir çünkü pusula dısında guncellem diyen olmadı baksana bu ondan kilit diyip salak konuyu gelçoğu borsada aktif ama çok az güncelleme olanlar
aynen bitmiş olabilirkcexde bitti bence artık hepsinde bitmiştir çünkü pusula dısında guncellem diyen olmadı baksana bu ondan kilit diyip salak konuyu gel
Günde 10 tane farklı siteye atiyoz cekiyoz arada istiyoYeni adrese gönderirken ister onu..
Farklı siteye atman önemli değil o adrese ilk kez gönderdiğin zaman ister çoğu sitenin adresi sabit zaten bazı siteler sürekli değiştiriyorGünde 10 tane farklı siteye atiyoz cekiyoz arada istiyo
Tşk dostFarklı siteye atman önemli değil o adrese ilk kez gönderdiğin zaman ister çoğu sitenin adresi sabit zaten bazı siteler sürekli değiştiriyor