- 6,155
- 3,203
- 113
Drift atana 40 bin TL dur ihtarına uymayana 180 bin TL alkollü araç kullanana 25 bin TL ceza yasaklı madde kullanan sürücüye 5 yıl men iptal edilen ehliyeti kullananada 200 bin TL ceza
Onlara da ağır ceza olmasi gerekiyor tabi ama trafik cezaları bence az bile örnek trafikte drift makas atana falan aracı ömür boyu trafikten men sürücünün ehliyeti ömür boyu geçersiz olmasi lazim herkes adam gibi gitsin yolunda yollar kimsenin şahsi malı değilAdam öldürene tacizciye tecavüzcüye teröriste ite pu$ta 1 gün yat çık serbest
Yandaş kişilere olacak oAdam öldürene tacizciye tecavüzcüye teröriste ite pu$ta 1 gün yat çık serbest
Trafiği tehlikeye atana 10 mislini yazsınlar sorun değilde örnek veriyorum çevreyi rahatsız etmeyecek şekilde ufak tefek aksesuar koydun jant lastik tampon eki cart curt birşeyler yaptın terörist gibi muamele yapıyorlar teknik değişiklik diyor yağlıyor cezayı muyaneyeden geçiyor ama trafikçiler affetmiyor ilginç bi ülkede yaşıyoruzOnlara da ağır ceza olmasi gerekiyor tabi ama trafik cezaları bence az bile örnek trafikte drift makas atana falan aracı ömür boyu trafikten men sürücünün ehliyeti ömür boyu geçersiz olmasi lazim herkes adam gibi gitsin yolunda yollar kimsenin şahsi malı değil
Adalet yok gardas Kızılay başkanının kızı kazada birtane çocuğu öldürdü 1 gün bile yatmadı cezaevindeYandaş kişilere olacak o
Tamam işte bende onu diyorum malum Parti'nin yandasiysan yatmazsinAdalet yok gardas Kızılay başkanının kızı kazada birtane çocuğu öldürdü 1 gün bile yatmadı cezaevinde
Onlara bisey demiyorum zaten başkalarını tehlikeye sokacak hareketleri diyorum yolda giden herkes usta şoför degil sen kendi sürüşüne güvenebilirsin ama makas attığın birisi acemi olur panik yapıp kaza yapar onun gibi çok şeyler yaşanıyor o yüzden keyfi sürüş cezası men olmasi lazim hiçbir konuda adalet yok ülkedeTrafiği tehlikeye atana 10 mislini yazsınlar sorun değilde örnek veriyorum çevreyi rahatsız etmeyecek şekilde ufak tefek aksesuar koydun jant lastik tampon eki cart curt birşeyler yaptın terörist gibi muamele yapıyorlar teknik değişiklik diyor yağlıyor cezayı muyaneyeden geçiyor ama trafikçiler affetmiyor ilginç bi ülkede yaşıyoruz
Niye dost niye Adalet herkes için eşit değilmi buna sinir oluyorumTamam işte bende onu diyorum malum Parti'nin yandasiysan yatmazsin
Ulan esas Alkolluye kesmeleri lazim en cok bu nasil bi tabloDrift atana 40 bin TL dur ihtarına uymayana 180 bin TL alkollü araç kullanana 25 bin TL ceza yasaklı madde kullanan sürücüye 5 yıl men iptal edilen ehliyeti kullananada 200 bin TL ceza