Fırsat illa gelir hocam belki gelip geçmiştir bile yakalaman önemliBir insanın bahtı böyle kapalı olur mu be..
Kamu iş alımlarında bişey yok..
İddaa da yüzümüz gülmüyor birde üstelik toki'de de bişey çıkmadı
Gerçekten yaşamak istemiyorum Allah bir insanı da her yerden niye vurur ki..
5k roll parası çıktıBir insanın bahtı böyle kapalı olur mu be..
Artık kesinlikle inanmıyorum kuralara asla hakkımı da helal etmiyorumKuralarda çok torpil var
Şuan yeminle keyfimi yerine getirdin sağol reis 😅😅5k roll parası çıktı
Arkadaşımın ailesine 2010 larda tokiden daire çıkmış ordan yaşıyorlar .. 2023 gibi 1 daire daha çıktı bu nasıl oluyor aklım almıyorBir insanın bahtı böyle kapalı olur mu be..
Napcaz bilader ölücezmi bahtimiz kapalı senin gibi milyonlar var İnan bende onlardan biriyim yapacak birşey yok mücadeleye devamBir insanın bahtı böyle kapalı olur mu be..
Dimi knk 1-2 trilyon yapsak eski parayla en azından eski tokilerden borçsuz şekilde alırdık 🤣🤣 hem yeni yerini ben beğenmedim eski yerlerinden iyi olurduTOKİ'nin 5 i katlarsan sıkıntı olmaz kral
Allaha bağlaman yanlış kral namazında niyazindamisin Allah yolunda bir insan mısın ben değilim kral qllahtan uzaklaştık diye nasibimiz yok yanlış anlama söylediklerimi kendim içinde diyorumBir insanın bahtı böyle kapalı olur mu be..
Tamamen haklısında işte kendimize söz geçiremiyoruz Allah affetsin namaz kılıyorum da düzenli değil kılsak da kaybettiğimizde çok isyan ediyoruz iyice günaha giriyoruz ve yaptığımız hatalar çok onun için çıkmıyor işte belki de..Allaha bağlaman yanlış kral namazında niyazindamisin Allah yolunda bir insan mısın ben değilim kral qllahtan uzaklaştık diye nasibimiz yok yanlış anlama söylediklerimi kendim içinde diyorum
Yani sorun bizde kralTamamen haklısında işte kendimize söz geçiremiyoruz Allah affetsin namaz kılıyorum da düzenli değil kılsak da kaybettiğimizde çok isyan ediyoruz iyice günaha giriyoruz ve yaptığımız hatalar çok onun için çıkmıyor işte belki de..
Benim durum senden beter emin ol bide Kumar hariç kötü alışkanlıklarımda var hangisine para yetiştirecegimi bilmiyorum zar zor yolumuzu buluyoz onuda boktan şeylere harcıyoz sonra niye olmadı niye olsun kiTamamen haklısında işte kendimize söz geçiremiyoruz Allah affetsin namaz kılıyorum da düzenli değil kılsak da kaybettiğimizde çok isyan ediyoruz iyice günaha giriyoruz ve yaptığımız hatalar çok onun için çıkmıyor işte belki de..
Yav borçlu alsan ne olur aylık en baba 8-10 ödemesi koymaz kimseye. 1+1 alıp kendin fuhusursun filan her türlü alınır 🤣Dimi knk 1-2 trilyon yapsak eski parayla en azından eski tokilerden borçsuz şekilde alırdık 🤣🤣 hem yeni yerini ben beğenmedim eski yerlerinden iyi olurdu