Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Toki'de Çıkmadı

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,030
386
83
Bir insanın bahtı böyle kapalı olur mu be..
Kamu iş alımlarında bişey yok..
İddaa da yüzümüz gülmüyor birde üstelik toki'de de bişey çıkmadı
Gerçekten yaşamak istemiyorum Allah bir insanı da her yerden niye vurur ki..
Fırsat illa gelir hocam belki gelip geçmiştir bile yakalaman önemli

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,093
3,473
113
Cuma günüde adana var bana cıkar umarım. Oturruz beraber

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,983
7,674
113
TOKİ'nin 5 i katlarsan sıkıntı olmaz kral

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,482
811
113
Müdür inanmazsın hepimizin hayatları dört dörtlük Allah herkesi bırakmış zerus27 ile uğraşacam demiş bi senin işleri bozmakla meşgul

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,296
2,835
113
Arkadaşımın ailesine 2010 larda tokiden daire çıkmış ordan yaşıyorlar .. 2023 gibi 1 daire daha çıktı bu nasıl oluyor aklım almıyor

LeylekBaba35

Kaf-sin-kaf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,068
923
113
Napcaz bilader ölücezmi bahtimiz kapalı senin gibi milyonlar var İnan bende onlardan biriyim yapacak birşey yok mücadeleye devam

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,739
2,576
113
Hayatın ne kadar kötü olduğu aklına gelirse. Hemen şu video aklına gelsin. Şevki de öyle vurma kurbanim olayım diyordu. Onun kadar kötü olamaz

volkanatas444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
356
206
43
Allaha bağlaman yanlış kral namazında niyazindamisin Allah yolunda bir insan mısın ben değilim kral qllahtan uzaklaştık diye nasibimiz yok yanlış anlama söylediklerimi kendim içinde diyorum

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
879
1,307
93
Allaha bağlaman yanlış kral namazında niyazindamisin Allah yolunda bir insan mısın ben değilim kral qllahtan uzaklaştık diye nasibimiz yok yanlış anlama söylediklerimi kendim içinde diyorum
Tamamen haklısında işte kendimize söz geçiremiyoruz Allah affetsin namaz kılıyorum da düzenli değil kılsak da kaybettiğimizde çok isyan ediyoruz iyice günaha giriyoruz ve yaptığımız hatalar çok onun için çıkmıyor işte belki de..

volkanatas444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
356
206
43
Tamamen haklısında işte kendimize söz geçiremiyoruz Allah affetsin namaz kılıyorum da düzenli değil kılsak da kaybettiğimizde çok isyan ediyoruz iyice günaha giriyoruz ve yaptığımız hatalar çok onun için çıkmıyor işte belki de..
Yani sorun bizde kral

volkanatas444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
356
206
43
Benim durum senden beter emin ol bide Kumar hariç kötü alışkanlıklarımda var hangisine para yetiştirecegimi bilmiyorum zar zor yolumuzu buluyoz onuda boktan şeylere harcıyoz sonra niye olmadı niye olsun ki

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,983
7,674
113
Dimi knk 1-2 trilyon yapsak eski parayla en azından eski tokilerden borçsuz şekilde alırdık 🤣🤣 hem yeni yerini ben beğenmedim eski yerlerinden iyi olurdu
Yav borçlu alsan ne olur aylık en baba 8-10 ödemesi koymaz kimseye. 1+1 alıp kendin fuhusursun filan her türlü alınır 🤣