- 39,735
- 42,200
- 113
Kimseye odul vermeyin
20 verKimseye odul vermeyin
Bi bize gelmedi vay anasını beÖdülüm geldi teşekkürler
Maalsef puaha20 ver
Sen sadece dağıtan tayfadasinBi bize gelmedi vay anasını be![]()
Zamanında ektigimiz mahsuller dost kimse karşılıksız iş yapmiyorBi bize gelmedi vay anasını be![]()
Maalesef...Sen sadece dağıtan tayfadasin
GönderildiYok ben öğlen çekiliş kazandım dostum oruçluyum diye uyuyordum
Arkadaşa daha 3-4 gün önce attık ama neyse çoğunu dağıtmış kalanını da harcamış yapacak bişey yok canı sağolsunZamanında ektigimiz mahsuller dost kimse karşılıksız iş yapmiyor![]()
Bu foruma iyilik yaramıyor dost sende zamanla kimseye odul vermiceksinMaalesef...
Ortamın enayisi biz olduk son 2 aydır neyseBu foruma iyilik yaramıyor dost sende zamanla kimseye odul vermiceksin
Genel konuşuyorum bu forumda paran varsa seni kral ilan ederler yoksa seni ciddiye bile almazlar benden eski uyesin senin benden daha iyi forumu bilmen lazım di neyseOrtamın enayisi biz olduk son 2 aydır neyse![]()
Neyse aga boşver doluyum zaten hiç açmaGenel konuşuyorum bu forumda paran varsa seni kral ilan ederler yoksa seni ciddiye bile almazlar benden eski uyesin senin benden daha iyi forumu bilmen lazım di neyse
Yalniz değilsin🤣Ortamın enayisi biz olduk son 2 aydır neyse![]()
Tamamdır dost yanlış anlamışım kbYok ben öğlen çekiliş kazandım dostum oruçluyum diye uyuyordum
Bu foruma özel mi her Forum mu böyle acaba ?🤔 Forumda sıkıntı yok Türkiye de sıkıntı var bence insanlık ölmüş dedikleri bu olsa gerekGenel konuşuyorum bu forumda paran varsa seni kral ilan ederler yoksa seni ciddiye bile almazlar benden eski uyesin senin benden daha iyi forumu bilmen lazım di neyse
La Erhan abe o ne dağıtıcı o dilencjBu foruma iyilik yaramıyor dost sende zamanla kimseye odul vermiceksin