- 17,495
- 10,682
- 113
Neyse tebrikler @TheNightMare güle güle harca
Cidden bı olay oldu 0 a 0 olduğum günler oldu tamam mı öncesinde JoJo özel orandan 10k almıştım 1k sini sana aticam dediğim yakın bi arkadaşım vardı ona attım ondan hiç para çıkmıyo ama mesela cidden bu gıcık etmeye basliyo beni artıkO senin kişisel tercihin artık bilemem![]()
Ödülleri dağıtma işini bide bu adamın yaptığını düşünsene @SaHgEc in gibi yapmak yerine cidden onu bile miktar farketmeksizin alıp kaçar öyle bı ....(Boşluğu sen doldur) 😂😂O senin kişisel tercihin artık bilemem![]()
Kimseye bir kuruş yok yazdı bu dk dan sonra dost haberin olsun 😝😂Dayı dm attım @fearjr1992
Yok ben öğlen çekiliş kazandım dostum oruçluyum diye uyuyordumKimseye bir kuruş yok yazdı bu dk dan sonra dost haberin olsun 😝😂
Dmye kapalı zaten işi garantiye almış dostumuzKimseye bir kuruş yok yazdı bu dk dan sonra dost haberin olsun 😝😂
Konu ne napmisDmye kapalı zaten işi garantiye almış dostumuz
Konu önemli değil dost öyle muhabbetKonu ne napmis
Öyle yaparimDmye kapalı zaten işi garantiye almış dostumuz
Bizide al listeye dostÖdül attım dedim hiç geri dönüş bile teşekkür vs böylelerini liste alıyorum ben😂
Fear dan bahsediyorsaniz dünden beri sayısız kişiye sponsor olduKonu önemli değil dost öyle muhabbet
Ben teşekkür edeyim kimse onun yerine hahshsÖdül attım dedim hiç geri dönüş bile teşekkür vs böylelerini liste alıyorum ben😂
Deniyelim bakalımDmye kapalı zaten işi garantiye almış dostumuz
Yok o konuda hakkını yiyemez kimse ben katilsam bende eminim kazanirdim destek olurduFear dan bahsediyorsaniz dünden beri sayısız kişiye sponsor oldu
Gereksiz diye de söyledim de dinlemedi bu kadar iyiliği hak edeceklerini kendimi de katayim hak ettiğimizi düşünmüyorumYok o konuda hakkını yiyemez kimse ben katilsam bende eminim kazanirdim destek olurdu