- 5,276
- 7,992
- 113
Geldi bile kupon içerde
dost benim hic kumari tesvik ettigimi gordunuz mu, buradakilerin yuzde 99 u kendini reddediyor. Ben zaten hasta oldugumu kabul ediyorum. Oyna devamLa neyi helal olsun adama sor birdeyok abi yok bu saglikli degil hic degil ben dostun olarak söyliyim sana tabi sana kalmis ama asla saglikli degil
Ağa sağlıklı değil de çok garip lan dkdkemsn hepimiz yapıyoruz bu yüksek basma işini eyv da adam aynı gün 5 kere 0-100 k arası gidip geliyor. Psikoloji de dayanmaz bilemedim dostLa neyi helal olsun adama sor birdeyok abi yok bu saglikli degil hic degil ben dostun olarak söyliyim sana tabi sana kalmis ama asla saglikli degil
Bol şanslar dostum herşey gönlünce olsun 🙏 🤗 🍀Gelirse @Fterim1905'e 819 atarım, sonra uyurum, sabah calismadan once 2 domatesli kaşarlı ve bir icecek alirim, oglene kadar sifirlarim. Herkese bol sans...
Bol şansGelirse @Fterim1905'e 819 atarım, sonra uyurum, sabah calismadan once 2 domatesli kaşarlı ve bir icecek alirim, oglene kadar sifirlarim. Herkese bol sans...
Yaşamanın kendisi bile sağlıklı değil be Sergen hocamLa neyi helal olsun adama sor birdeyok abi yok bu saglikli degil hic degil ben dostun olarak söyliyim sana tabi sana kalmis ama asla saglikli degil
illa sabah olmadan sifirla diyosun, bir degisijlik yapsaydim hayatimdaGelirmi bi kupon daha heyecan yapalım
La dur adam ne güzel sabah kahvaltı planı yapmıştıGelirmi bi kupon daha heyecan yapalım
Aynen bir gun parasi yokken yakalican puahhahah sonra hesaba atican 10k vericen yaparsam 300k 10k senin bence makul puhhahaha yapar bu aradaAğa sağlıklı değil de çok garip lan dkdkemsn hepimiz yapıyoruz bu yüksek basma işini eyv da adam aynı gün 5 kere 0-100 k arası gidip geliyor. Psikoloji de dayanmaz bilemedim dost
Dost 1 milyonu görelim sabah ezanına kadarilla sabah olmadan sifirla diyosun, bir degisijlik yapsaydim hayatimda
819 umu alir kacarim diyor terim puahahhLa dur adam ne güzel sabah kahvaltı planı yapmıştı
dost 9 da mesai var 1M yaparsam istifa ederim 0 larsam uyuyakalip kovulabilirim cok riskli oyun bu bilemedimDost 1 milyonu görelim sabah ezanına kadar
Alacağını alıp cik o zamandost 9 da mesai var 1M yaparsam istifa ederim 0 larsam uyuyakalip kovulabilirim cok riskli oyun bu bilemedim
Devam dost yapalımdost 9 da mesai var 1M yaparsam istifa ederim 0 larsam uyuyakalip kovulabilirim cok riskli oyun bu bilemedim
Maxey ne atsa giriyor Sergen hocam. Lavuk ayağıyla oynasa gene sayı atacakmis gibi bugün819 umu alir kacarim diyor terim puahahh