- 5,771
- 3,248
- 113
PTT 1. Ligde en pahalı kadro onlarda yanılmıyorsamKadro okadar iyi degil be
PTT 1. Ligde en pahalı kadro onlarda yanılmıyorsamKadro okadar iyi degil be
Çorum istanbul macından sonra çıkmasınSizce hangi 2li Süper ligi hakediyor bence yani bana sorarsanız Erzurum ve Çorum çıksın
Kardeş taraftarı çok gergin Sakarya maçını stadı yıktılar seyircisiz almalı gergin takımlar Süper ligi haketmemeli bak Erzurum Çorum Sakarya hiç taraftarında gerginlik olay görmedimOynadıkları futbola göre çıkabilir yinede
İnşallahumarım yakında bursa çıkar
biraz siyasi durumlar kaynaklıKardeş taraftarı çok gergin Sakarya maçını stadı yıktılar seyircisiz almalı gergin takımlar Süper ligi haketmemeli bak Erzurum Çorum Sakarya hiç taraftarında gerginlik olay görmedim
Çıksın bnceÇorum istanbul macından sonra çıkmasın
Tam tersini düşünüyorum bende adamlar apoyu cikaracak nerdeyse icerden amedimi cikarmicaklaramedi çıkartmazlar diye düşnüyorum yine de
Taraftar maçtan çıkmış ayakkabıları yok ayagında noldu ayakkabına diye soruyor sahaya attım diyorbiraz siyasi durumlar kaynaklı
En pahalı Iğdır galibaPTT 1. Ligde en pahalı kadro onlarda yanılmıyorsam
ahshahshahshsTam tersini düşünüyorum bende adamlar apoyu cikaracak nerdeyse icerden amedimi cikarmicaklar![]()
İnşallah çıkamaz ıgdır bak ligine düşsünEn pahalı Iğdır galiba
Düşsünlerİnşallah çıkamaz ıgdır bak ligine düşsün
Kral Eskişehir istiyorumİstanbul takımlarından gına geldi 2 side hakkediyor 2 side gelsin