- 13,394
- 14,431
- 113
Bu işler bizim işler değil maksat vakit geçsin
Bol şans kupon yapıp atıyorum.
Bol şans kirvemBu işler bizim işler değil maksat vakit geçsin
Bol şanslar hocamBu işler bizim işler değil maksat vakit geçsin
Bol şansBu işler bizim işler değil maksat vakit geçsin
Kesin kazanır burası öyle yaptın ya 😂umursamayan kazanır hepBu işler bizim işler değil maksat vakit geçsin
Bol şans reisBu işler bizim işler değil maksat vakit geçsin
Doğru rahat oynayan kazanır, kılı kırk yaran kaybederKesin kazanır burası öyle yaptın ya 😂umursamayan kazanır hep
Aynen öyleDoğru rahat oynayan kazanır, kılı kırk yaran kaybeder
Umursamamak değil kanka futboldan anlamiyorum yoksa neden umursamayım kazanalım ki sizde kazanın anlasam zaten kasa yüksek atarımKesin kazanır burası öyle yaptın ya 😂umursamayan kazanır hep
BeklemedeyizSağolun beyler para geçti FB hesaba geçsin başlayalım önden ana para atayım siz tskip ederken ben FB ye 3 maç atıp geliyim
Good luckSağolun beyler para geçti FB hesaba geçsin başlayalım önden ana para atayım siz tskip ederken ben FB ye 3 maç atıp geliyim
HoşgeldinBeklemedeyiz
HoşbuldukHoşgeldin
Ya yok o anlamda demedim korkusuz oynayan kazanır diyorum bendede mesela kenarda kasa olduğunda ufak paralı rahat rahat yükseltiyorum stres yok ondan diyomUmursamamak değil kanka futboldan anlamiyorum yoksa neden umursamayım kazanalım ki sizde kazanın anlasam zaten kasa yüksek atarım
He öyle valla kanka 😂Ya yok o anlamda demedim korkusuz oynayan kazanır diyorum bendede mesela kenarda kasa olduğunda ufak paralı rahat rahat yükseltiyorum stres yok ondan diyom
Şansın bol olsunBu işler bizim işler değil maksat vakit geçsin