Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Temsilcimiz Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde İtalyan Devi Juventus'u Konuk Edecek

alpos54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,013
379
83
Ekli dosyayı görüntüle 932962

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu ilk maçında İtalya'nın Juventus ekibini konuk edecek.

RAMS Park'taki müsabaka saat 20.45'te başlayacak.
Mücadeleyi Hollanda Futbol Federasyonundan hakem Danny Makkelie yönetecek. Karşılaşma, TRT 1'den canlı yayımlanacak.
Vurduğun gol olsun aslanım

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,338
5,073
113
Temsilcimiz Galatasaray ve ülkemizden en az 35 milyon taraftar desteği ile sahaya çıkacak rakip juventusa başarılar iyi olan kazansın bugün Gönlümüzde desteğimiz de seninle şanlı Galatasaray 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Son düzenleme:

Modanli83

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,165
469
113
Bir Fenerbahçe taraftarı olarak Galatasaray a gönülden başarılar diliyorum umarım galip ayrılır Göğsünde Ay yıldızlı taşıyan bütün takımlarımıza Avrupa da destek olmak zorundayız ezeli rakip ebedi dostuz Rengimiz ayrı kanımız değil başarılar cim bom bom 💛💙💛❤

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,589
3,680
113
Gs juve 2.5 üst, real Madrid takım golü 1.5 üst oynadım, @Daimon dost nası kupon sence gelirmi

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,617
3,264
113
Juventus eski Juventus olsa %80 turu geçer derdim ama şu an %55-60 gibi yani Juve favori ama Gs turu geçerse sürpriz olmaz