Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Temsilcimiz Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde Nottingham Forest'ı Konuk Edecek

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,649
6,736
113
Sevdiği kız başkasına varmış dayanabilirsen dayan fener cabbarrrr

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,615
2,814
113
Fb ve gs kura çektiğinde iki takım için de net şekilde belliydi sonuçlar.
Her yerde de söyledim.
Gs rahat tur atacak, Fenerbahçe ise kendi evinde bile kazanamayacak elenecek diye.
İngiliz ligi'nin en kötu takımı bile bizimkilerin içinden geçer.
İtalya Ligi'nde ise inter'i ayırarak söylüyorum geri kalan tüm takımlar birbirinden rezil.
Kura şanssızligi. Ama er ya da geç karşılaşacaksın işte güçlü takimla.
Bu takım Arsenal ile kafa kafaya oynayip gol yemedi 3 hafta önce. İngiliz futbolu diğer liglerden çok çok önde.
Dün Newcastle maçında da bunu ney şekilde gördük. Sadece takımlar bu turnuvayı istiyor mu istemiyor mu orası belirliyor.
Avrupa Ligi her zaman 2. Planda çünkü. EPL daha önemli.
Hatta yeri geliyor, maç rahat görünüyorsa şampiyonlar liginde bile rotasyon yapıyor adamlar.
Tamamen lig farkı. Fener'in şanssızligi diyelim.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,172
10,050
113
Her yerde de söyledim.
Gs rahat tur atacak, Fenerbahçe ise kendi evinde bile kazanamayacak elenecek diye.
İtalya Ligi'nde ise inter'i ayırarak söylüyorum geri kalan tüm takımlar birbirinden rezil.
Bu takım Arsenal ile kafa kafaya oynayip gol yemedi 3 hafta önce. İngiliz futbolu diğer liglerden çok çok önde.
Dün Newcastle maçında da bunu ney şekilde gördük. Sadece takımlar bu turnuvayı istiyor mu istemiyor mu orası belirliyor.
Hatta yeri geliyor, maç rahat görünüyorsa şampiyonlar liginde bile rotasyon yapıyor adamlar.
Tabi tabi Liverpool’a çakanda dedemdi. Avutun kendinizi 😂😂

harez55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
611
247
43
Ekli dosyayı görüntüle 933953

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında İngiltere temsilcisi Nottingham Forest'ı konuk edecek.

Chobani Stadı'nda oynanacak müsabaka 20.45'te başlayacak.
Mücadelede İsviçreli hakem Sandro Scharer düdük çalacak. Scharer'in yardımcılıklarını ise Stephane De Almeida ve Jonas Erni yapacak.​
Gerçekten çok anlamsız maçları var fenerin

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,190
4,408
113
Her yerde de söyledim.
Al iste bi sayfa once yazdim daha tabi lig daha onemli

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,508
910
113
Anadolu takımlarına karşı da kendi oyunuyla başarılı değil ama öyle diyorsan öyle olsun.
Hakemler sağolsun sahada 12 kişiler lig maçı olsa el var diye penaltı bekledikleri pozisyona VAR direkt penaltı derdi ama adamın kolu normal pozisyonunda olduğu için burada var, hakemi izlemeye çağırmaya bile gerek duymadı

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,508
910
113
Al iste bi sayfa once yazdim daha tabi lig daha onemli
Her yerde de söyledim.
Takımınızın yetersiz ve kötü olduğunu ligde hakemler sayesinde ayakta durduğunuzu kabul etseniz başarıya ulaşacaksınız ama siz inatla kendi başarısızlığını kabul etmeyip başkalarının başarısına çamur atma peşindesiniz

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,615
2,814
113
Tabi tabi Liverpool’a çakanda dedemdi. Avutun kendinizi 😂😂
Yahu ben Beşiktaşliyim. Ney ile avutayim?
Futbolu takip eden az buçuk anlayan herkes bilir söylediklerimi. Neyse futbol cahilleriyle muhattap olmaya gerek yok. Burada çok var böyle fanatik kafalar. Bana ne kim yenerse yenilirse. İnan gram umrumda değil Türk takımları Beşiktaş dışında. Sadece takımların az çok yapısını, oynadığı futbolu biliyorum

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,508
910
113
Onu diyen adam fenerbahçeli değildir.
Futboldan anlamıyor matematikten de anlamıyor derim.
Bizim şampiyon olabilmemiz için gs'nin puan kaybetmesi lazım ama onların oynadığı futbolda bizim oynadığımız ne ? Yazık şu klübe harcanan paraya.
Tüm fenerliler yöneticiler dahil senin gibi düşünmeyi başarsa şampiyonluk gelecek ama ali oç başkanınız öyle bir nefret aşıladı ki çoğu fenerli kendi başarısızlığını kabul etmeyip Galatasarayın başarısına nasıl çamur atarız derdinde ligde lider ilerliyor yapı var liverpoolü yeniyor eski liverpool değil juveyi sahaya gömüyor italya takımından nolur eski juve değil senin gibi kabul etseler Galatasarayın bu ligin çok üstünde olduğunu kendileri de o seviyeye gelmek için çabalasalar hem şampiyonluk hem şampiyonlar ligi hasretiniz bitecek ama yok

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,146
3,039
113
Ne mal galatasaraylilar espri kalitesi bile hep yerlerde ve hepsi aynı şeyi yazmış.ulan 3-0 kendi sahamizda yenilmisiz madem dalga geçeceksiniz az yaratıcı olmayı becerin bari

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,739
1,380
113
Tüm fenerliler yöneticiler dahil senin gibi düşünmeyi başarsa şampiyonluk gelecek ama ali oç başkanınız öyle bir nefret aşıladı ki çoğu fenerli kendi başarısızlığını kabul etmeyip Galatasarayın başarısına nasıl çamur atarız derdinde ligde lider ilerliyor yapı var liverpoolü yeniyor eski liverpool değil juveyi sahaya gömüyor italya takımından nolur eski juve değil senin gibi kabul etseler Galatasarayın bu ligin çok üstünde olduğunu kendileri de o seviyeye gelmek için çabalasalar hem şampiyonluk hem şampiyonlar ligi hasretiniz bitecek ama yok
Kanka yeni yönetim kimseye çamur atmıyor ama saçma sapan transferler yaptılar yine.
Kante'ye gerek yoktu sağlam bir forvet alınabilirdi.
Bu maçta Cheriff yerine nene oynasa Talisca yerinde kalsa Asensio joker yerinde devam etse çatır çatır yenerdik.
Her avrupa maçında aynı muhabbet bu kadroyla bu kadar korkak futbol oynanmaz Fenerbahçe gibi takım 4 dakika kendi sahasında pas yapmaz.
Semedo aveli orta açmaya korkuyor, topu alan defansa defanstan Ederson'a gidiyor.
Tamamen Tedesco'ya yazar bu maç ..

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,172
10,050
113
Yahu ben Beşiktaşliyim. Ney ile avutayim?
Futbolu takip eden az buçuk anlayan herkes bilir söylediklerimi. Neyse futbol cahilleriyle muhattap olmaya gerek yok. Burada çok var böyle fanatik kafalar. Bana ne kim yenerse yenilirse. İnan gram umrumda değil Türk takımları Beşiktaş dışında. Sadece takımların az çok yapısını, oynadığı futbolu biliyorum
Liverpool’a niye yorum yapamadın ?

Onur8935

Dar ağacında da olsak son sözümüz FENERBAHÇE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,729
28,495
113
Kanka yeni yönetim kimseye çamur atmıyor ama saçma sapan transferler yaptılar yine.
Kante'ye gerek yoktu sağlam bir forvet alınabilirdi.
Bu maçta Cheriff yerine nene oynasa Talisca yerinde kalsa Asensio joker yerinde devam etse çatır çatır yenerdik.
Her avrupa maçında aynı muhabbet bu kadroyla bu kadar korkak gutbol oynanmaz Fenerbahçe gibi takım 4 dakika kendi sahasında pas yapmaz.
Semedo aveli orta açmaya korkuyor, topu alan defansa defanstan Ederson'a gidiyor.
Tamamen Tedesco'ya yazar bu maç ..
Dostum taktik ve kadro yenmek üzerineydi ama adam lar ilk dk dan beri hiç top oynatmadilar bize
TS macindaki gibi ciksaydik yenebilirdik belki de yine yenilirdik ama böyle bir sonuç olmazdı
Geçmiş olsun

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,739
1,380
113
Dostum taktik ve kadro yenmek üzerineydi ama adam lar ilk dk dan beri hiç top oynatmadilar bize
TS macindaki gibi ciksaydik yenebilirdik belki de yine yenilirdik ama böyle bir sonuç olmazdı
Geçmiş olsun
Yok be bu yenecek futbol değildi.
Sürekli geri pas yan pas ile oyunu rölantiye almaya çalışırsan ya 1 puana razı olursun yada yenilirsin.
Saç baş yoldurdular resmen

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,739
1,380
113
Geçmiş olsun
Hakemde berbattı Skriniar'a gereksiz kart gösterdi zaten o oyundan çıkınca maç gitti dedim