Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Temsilcimiz Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde Nottingham Forest'ı Konuk Edecek

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,891
1,207
113
Bir Galatasaray'lı olarak üzülme Fenerbahçe diyorum tarihin en kötü notthingam'ı sahada 5 de yiyebilirdiniz iyi olsalardı 😁

Salihtskrn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
781
202
43
Fenerbahçeye bak pas hataları rakip sahasına bile gidemiyorlar birde Galatasaraya rakip ha türkiyenin tek kaliteli takımı galatasaray

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,172
10,050
113
Bir Galatasaray'lı olarak üzülme Fenerbahçe diyorum tarihin en kötü notthingam'ı sahada 5 de yiyebilirdiniz iyi olsalardı 😁
Yemeyeceklerini ne biliyorsun. Gerçi nottingham çok skor kovalayan takım değil ama bulmuş slovan liberec ayarında takım atarlar

Salihtskrn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
781
202
43
Bu fener forvetleri gönderdi sidikli diye bşr adam almış bumu atıcak gölleri teza talisca pasları hep hatalı kerem çöp olmuş takım ne hale gelmiş:)

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,744
4,315
113
Ya varya feneri destekliyim dedim de yani miğdem bulandı gerçekten bu nasıl bir futbol la gerçekten Türkiye’nin tek büyüğü GALA! çok fena klasman ve kalite farkı var umarım birgün Galatasaray seviyesine erişirler de ülkemizi bizim gibi temsil ederler

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,301
7,682
113
oe tedesco macera arayacaksan türkiye kupasında ara en kritik maçında harika giden takımı bozuyor

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,186
8,061
113
Musaba gibi oyuncuyu almıyorlar UEFA'ya ulan yeni forveti yazma onu yaz listeye