- 18,409
- 12,805
- 113
Dostlar merhaba telegram 2 gündür wifi dışında baglanilmiyor. Mobil veri açıkken hiç birşey şekilde bağlantı yok yaşayan varmı bu sorunu?
Vodafobe muDostlar merhaba telegram 2 gündür wifi dışında baglanilmiyor. Mobil veri açıkken hiç birşey şekilde bağlantı yok yaşayan varmı bu sorunu?
TurkcellVodafobe mu
Lan ne faturasi diyorum ki Sana wifiden baglaniliyor sorun yok normal mobil veriden acinca baglanti yokWifinin faturayı öde kapatmışlar neti
O zaman telefonun faturayı ödeLan ne faturasi diyorum ki Sana wifiden baglaniliyor sorun yok normal mobil veriden acinca baglanti yok
Tm kardeş fikrin için sağol dinlen biraz senO zaman telefonun faturayı öde
Telegram'da bir sıkıntı var ya bende de özel olan atıyorlar ya Mesela örnek veriyorum özel oranın içeriğini göremiyorumDostlar merhaba telegram 2 gündür wifi dışında baglanilmiyor. Mobil veri açıkken hiç birşey şekilde bağlantı yok yaşayan varmı bu sorunu?
Bende mobil veri kullanıyorum bildirimler en az 20 saniye geç geliyor çözemedim gittiDostlar merhaba telegram 2 gündür wifi dışında baglanilmiyor. Mobil veri açıkken hiç birşey şekilde bağlantı yok yaşayan varmı bu sorunu?
Ağa oda yapılı aynı niye öyle anlamadimUygulama ayarlarına gir uygulama bilgisinden veri kullanımını aç ordan mobil veriyi aktif et
Ağa oda yapılı aynı niye öyle anlamadim
Ağa oda yapılı aynı niye öyle anlamadim
JHALSKDFHASLKJDFHSAO zaman telefonun faturayı öde
Vay kumardan beyni yanmış eğlendiğimi anlayamıyorTm kardeş fikrin için sağol dinlen biraz sen
Çözebildinmi aynı sorun bende 1 haftadır var türkceli de aradım herhangi bir kısıt yok dedi wifi ve vpn açınca giriyor kendi mobil de tg girmiyor herşeyi denedim yok olmuyor hat değişikliğine gidecem en sonAğa oda yapılı aynı niye öyle anlamadim