- 5,742
- 3,228
- 113
Bı saattir delirtti benijdsıfırla
Şu master clean falan bence işe yaramıyor o tarz uygulamalardan virüs giriyor telefonaBeyler her 5 10 saniyede bir telefon abuk subuk reklamlara giriyor çözümü nedir
Ekli dosyayı görüntüle 937760
Fabrikam onemli resimler vrsıfırla
Dostum programlar kısmına gir orda abuksubuk uygulama kurmuştur kaldır bizde yaşadık telefon sıfırlamana gerek yok telefondakı uygulamalar yerine girBeyler her 5 10 saniyede bir telefon abuk subuk reklamlara giriyor çözümü nedir
Ekli dosyayı görüntüle 937760
hepsini bilgisayara aktarFabrikam onemli resimler vr
Nerde programlarDostum programlar kısmına gir orda abuksubuk uygulama kurmuştur kaldır bizde yaşadık telefon sıfırlamana gerek yok telefondakı uygulamalar yerine gir
Dostum telefonuna yüklü olan uygulamalar kısmı var ayarlardaNerde programlar
Program değil ayarlar uygulamalari yönet, ordan listeue bak abuk sabuk yabancı bir uygulama vardır sil onuNerde programlar
Çocukların yüklediği bir oyundan virüs bulaşmış olmalı oyunları sildim düzeldi tesekurlerProgram değil ayarlar uygulamalari yönet, ordan listeue bak abuk sabuk yabancı bir uygulama vardır sil onu
Dun aksam bende de oldu uygulamalarina gir o reklam gelen uygulamayi bul ve kaldirÇocukların yüklediği bir oyundan virüs bulaşmış olmalı oyunları sildim düzeldi tesekurler
Ultimate phone yazan uygulamayi bul uygulamalarinda muhakkak cikicak ilk once devre disi birak sonra yuklemeyi kaldir bir sekilde yuklenmis teline aynisi dun bana olduÇocukların yüklediği bir oyundan virüs bulaşmış olmalı oyunları sildim düzeldi tesekurler
virüs oyunu silmekle gitmezÇocukların yüklediği bir oyundan virüs bulaşmış olmalı oyunları sildim düzeldi tesekurler