- 18,034
- 10,770
- 113
Lose wonİlk yarı 1.5 üst ve 3.5 üst bekliyoruz
Lose wonİlk yarı 1.5 üst ve 3.5 üst bekliyoruz
Neyi tartışıyorsun bro onu anlamadım kart verse nolucak ?ayak yapma geçen sene gs harici her takım ortalama 5 faule 1 sarı kart almış bir tek gs ortalama 9 faule 1 kart almış nerdeyse 2 katı bende bilemedim haram yemeye alışmıssınız ya normal geliyor size 5 iktaş hakkınızı verdi ama![]()
Kim haram yiyorsa yrrmi yesin kralayak yapma geçen sene gs harici her takım ortalama 5 faule 1 sarı kart almış bir tek gs ortalama 9 faule 1 kart almış nerdeyse 2 katı bende bilemedim haram yemeye alışmıssınız ya normal geliyor size 5 iktaş hakkınızı verdi ama![]()
Üstteki pozisyon kırmızı degilmi araya kaynatma şimdi anlat bakalım objektif kardeşim 🙂ayak yapma geçen sene gs harici her takım ortalama 5 faule 1 sarı kart almış bir tek gs ortalama 9 faule 1 kart almış nerdeyse 2 katı bende bilemedim haram yemeye alışmıssınız ya normal geliyor size 5 iktaş hakkınızı verdi ama![]()
Kardeş diğer açıdan izle istiyosan tek açıdan çekip koyuyonuz gibi fettullahspor.
Aparkat dayı bir çekil lütfenKardeş diğer açıdan izle istiyosan tek açıdan çekip koyuyonuz gibi fettullahspor.
Sizinkiler 100 kameradan izliyoruz sonuç aynı
ben sana verilerle geliyor sen bana boş muhabbetleÜstteki pozisyon kırmızı degilmi araya kaynatma şimdi anlat bakalım objektif kardeşim 🙂
ben genel konuşuyorum verilerle adam 1 maçtaki 1 pozisyonu konuşuyor daha muhabbete gerek yok bence anlamıyor işine gelmiyor çünkü haram yemek onlara normal geliyor artıkKardeş diğer açıdan izle istiyosan tek açıdan çekip koyuyonuz gibi fettullahspor.
Sizinkiler 100 kameradan izliyoruz sonuç aynı
adana demirin yerde yattığı dk sadece 3dk en az bu da uzatmayı 3 verdiler başka lafım yok
Aynen +3 verdi 2 dk yerdeydi Atilla karadöladana demirin yerde yattığı dk sadece 3dk en az bu da uzatmayı 3 verdiler başka lafım yok
kasıtlı değildi o el net penaltı diyemeyiz ben gsliler gibi at gözlüğü takmamNet penaltımızı yedi orul orul orul orul Orhan evladısın Atilla...
he ama gs o pozisyona girseydi penaltı verilebilirdi orası ayrı bu ligde 12. adamın iyi değilse dünyanın en iyi 5 6 lısını ileri koy gene seni şamp yapmazlarNet penaltımızı yedi orul orul orul orul Orhan evladısın Atilla...
Sana yakışan yorumun kralini yapmissin vedoomhe ama gs o pozisyona girseydi penaltı verilebilirdi orası ayrı bu ligde 12. adamın iyi değilse dünyanın en iyi 5 6 lısını ileri koy gene seni şamp yapmazlar