Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Teknik Direktörlüğe Jose Mourinho'yu Getiren Fenerbahçe Süper Lig'e Adana Demirspor Karşısında Başlıyor

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,523
1,500
113
ayak yapma geçen sene gs harici her takım ortalama 5 faule 1 sarı kart almış bir tek gs ortalama 9 faule 1 kart almış nerdeyse 2 katı bende bilemedim haram yemeye alışmıssınız ya normal geliyor size 5 iktaş hakkınızı verdi ama :D
Neyi tartışıyorsun bro onu anlamadım kart verse nolucak ?

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,808
28,503
113
ayak yapma geçen sene gs harici her takım ortalama 5 faule 1 sarı kart almış bir tek gs ortalama 9 faule 1 kart almış nerdeyse 2 katı bende bilemedim haram yemeye alışmıssınız ya normal geliyor size 5 iktaş hakkınızı verdi ama :D
Kim haram yiyorsa yrrmi yesin kral

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,808
28,503
113
Üstteki pozisyon kırmızı degilmi araya kaynatma şimdi anlat bakalım objektif kardeşim 🙂

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,989
4,828
113
Üstteki pozisyon kırmızı degilmi araya kaynatma şimdi anlat bakalım objektif kardeşim 🙂
ben sana verilerle geliyor sen bana boş muhabbetle :) bak ben genel tüm sezonu konuşuyorum sen 1 maçtaki pozisyonu önce aynı şeyi konuşalım ok :) neden gs 9 faulde 1 sarı da diğer takımlar 5 faulde 1 sarı gördü geçen sezon soru çok basit kollanıyor diye cevap vericeksin olacak bitecek

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,989
4,828
113
Kardeş diğer açıdan izle istiyosan tek açıdan çekip koyuyonuz gibi fettullahspor.

Sizinkiler 100 kameradan izliyoruz sonuç aynı
ben genel konuşuyorum verilerle adam 1 maçtaki 1 pozisyonu konuşuyor daha muhabbete gerek yok bence anlamıyor işine gelmiyor çünkü haram yemek onlara normal geliyor artık

Mayko78

Farkederse Kahrolayım..💛💙💛💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,418
12,806
113
Net penaltımızı yedi orul orul orul orul Orhan evladısın Atilla...

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,989
4,828
113
Net penaltımızı yedi orul orul orul orul Orhan evladısın Atilla...
he ama gs o pozisyona girseydi penaltı verilebilirdi orası ayrı bu ligde 12. adamın iyi değilse dünyanın en iyi 5 6 lısını ileri koy gene seni şamp yapmazlar

Mayko78

Farkederse Kahrolayım..💛💙💛💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,418
12,806
113
he ama gs o pozisyona girseydi penaltı verilebilirdi orası ayrı bu ligde 12. adamın iyi değilse dünyanın en iyi 5 6 lısını ileri koy gene seni şamp yapmazlar
Sana yakışan yorumun kralini yapmissin vedoom

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,978
113
Bizim takımlar insanı kanser eder verem eder en sonunda deli eder. Şu kadro ilk yarı 2 gol atamadı yine aj kaldık.

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,989
4,828
113
özel oranı yatırcaklar yapacakları işi s cem şimdi şuanda maç 2 0 olmalıydı çoktan 3 ü beklemeliydik

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,860
113
Kendi evinde çoluk çocuğu tokatlayamıyon