- 46,074
- 34,812
- 113
Lan sus odulumu alcamKendimi kanıtlamaya ihtiyacım yok kral
Lan sus odulumu alcamKendimi kanıtlamaya ihtiyacım yok kral
Ya gene gardasimi secmemisler 🤣Esefle kınıyorum seni
Kesene bereket hak yerını buldu
Gene kaptin köfteyi ha metin 🤣Lan sus odulumu alcam
Kesene bereket yine karavana
Lobicilik var kardeşim sonra laf ediyorlarYa gene gardasimi secmemisler 🤣
Hakan bide diğeri var leşçiHakanın forumda para ile ilgili açılan konularda ödül almadığı 1 tane konu varsa kapatın dükkanı çıkın.
Yeni rollcüler mi bunlar
Doğru dedin yapı var yapıLobicilik var kardeşim sonra laf ediyorlar
Bol şanslar dostClipers 135 olursa trx 5 kişi 500
Ben daha çok odul veren taraftayim arada aliyorum dost beni suçlama lütfen puhaaİşte bu işte bu bu arada erhan tüm zenginlerle birlikte ödül almışssın bize niye yok bu ramizinde yakında kellesini vurucam
İyi slot çevirirHakanın forumda para ile ilgili açılan konularda ödül almadığı 1 tane konu varsa kapatın dükkanı çıkın.
Listede 1 kişi dikkat çekiyor gerisi dost metoyu sevmesekteBen daha çok odul veren taraftayim arada aliyorum dost beni suçlama lütfen puhaa
Erhan roll konusu açmışsın az önce😂😂Ben daha çok odul veren taraftayim arada aliyorum dost beni suçlama lütfen puhaa
Dostum kesene bereket te konunun sonunda gelen arkadaşlara ödül atmanda ayıp oldu direk konuya bu arkadaşlara ödül atılacak deseydin bekleyen de olmazdı
Ben konu açarsam vermiyorum onaHakanın forumda para ile ilgili açılan konularda ödül almadığı 1 tane konu varsa kapatın dükkanı çıkın.
Kim onlar konuda 50 mesaj ben attimDostum kesene bereket te konunun sonunda gelen arkadaşlara ödül atmanda ayıp oldu direk konuya bu arkadaşlara ödül atılacak deseydin bekleyen de olmazdı