- 57,155
- 31,744
- 113
Okyanustan 1 bardak su alamıcak gibi bişey pauahhaBen konu açarsam vermiyorum ona
Okyanustan 1 bardak su alamıcak gibi bişey pauahhaBen konu açarsam vermiyorum ona
Ben rol felan açmadım ki acimdan ölüyorum bu araErhan roll konusu açmışsın az önce😂😂
Niye vermiyorsun moruk. Adam çok fena farm atıyorBen konu açarsam vermiyorum ona
dostum 50 mesaj attıysan niye alıntılıyorsun demekki seni kastetmiyorumKim onlar konuda 50 mesaj ben attim
7k gitti gece sahur yapamadan gitti iftarada menü sadece su😂😂Ben rol felan açmadım ki acimdan ölüyorum bu ara
Ben yoksaydim onu burdan da aldım ödül görmedim bileNiye vermiyorsun moruk. Adam çok fena farm atıyor
Ben ramize yazdım instadan. Olayı bilsin de. Hakana gönderir göndermez kendi bileceği işBen yoksaydim onu burdan da aldım ödül görmedim bile
Sonucta ilk benim adim var listede adim var kimin adi varsa üstüne alınır yanlismiyimdostum 50 mesaj attıysan niye alıntılıyorsun demekki seni kastetmiyorum
Bol sanslarClipers 135 olursa trx 5 kişi 500
Harbimi yazık olmuş vallaha gecmis olsun dost7k gitti gece sahur yapamadan gitti iftarada menü sadece su😂😂
Konunun sonunda gelmediysen alınmana gerek yok dostumSonucta ilk benim adim var listede adim var kimin adi varsa üstüne alınır yanlismiyim
Jojo evlatların üşüyor😂Harbimi yazık olmuş vallaha gecmis olsun dost
Reis seni bilirim ama işte roll sahibi istediği kişiye gönderim sağlayabilir diye birşey var duyuru bölümünde hepsi detaylı yazıyor bakabilirsinKonunun sonunda gelmediysen alınmana gerek yok dostum
Zaten sırf bu olaylardan dolayı rol felan takip edemiyorum param olsun sadece dağıtim yapalim yapsak ta bos zaten kimseyi memnun edemeyiz burda adam 5 kişiyi seçmiş daha ne yapabilir ki biraz anlayış lutfenKonunun sonunda gelmediysen alınmana gerek yok dostum
Neye ayıp etti. Diğerleri yazsa hadi neyse. 61. mesajda da sen gelmişsin. Sen gelene kadar da 10 kişiden fazla kişi yazmış. Sana mı atmalıydı. Sana atsaydı diğerlerine ayıp olmayacak mıydı. 5 tir aynı mesajı yazıyonAyıp ettin @RamizAmca
Takıldık sana dost ciddiye alma hayırlı sabahlarJojobetten çekim verdim izinli olduğum için yatıyorum herkese hayırlı sabahlar krallar Allah herkesi kuru iftiradan saklasın ismimi gizliyorum iması yapıyorsunuz ben zaten ödülleri ibandan atacaktım kendileri jojobet hesabına at dedi neyse hakkim size helaldir krallar
Ya bırak sunu kıskanc haset ınsanlarNeye ayıp etti. Diğerleri yazsa hadi neyse. 61. mesajda da sen gelmişsin. Sen gelene kadar da 10 kişiden fazla kişi yazmış. Sana mı atmalıydı. Sana atsaydı diğerlerine ayıp olmayacak mıydı. 5 tir aynı mesajı yazıyon
Roll 1 dk sürdü. Ne mesajını sayıyorsun senNeye ayıp etti. Diğerleri yazsa hadi neyse. 61. mesajda da sen gelmişsin. Sen gelene kadar da 10 kişiden fazla kişi yazmış. Sana mı atmalıydı. Sana atsaydı diğerlerine ayıp olmayacak mıydı. 5 tir aynı mesajı yazıyon