Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tebligat Hk.

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,191
2,054
113
dostlar bilgisi olan birisi yazarsa sevinirim bugün pttden tebligat kağıdı gelmiş muhtarlıktan alın diye şimdi normald ebankadan geliyodu ama bankaya borcumu çevirmiştim 2gün gecikmede şuan o yollamamıştır edevlettede dosya fln açılmışmı adıma baktım yok icrada yok bu neyin nesi olabilir mahkeme kağıdıysa e devletten adıma açılmış dosyalarda gözükmezmiydi cevaplar için teşekkürler şimididen

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,464
1,952
113
dostlar bilgisi olan birisi yazarsa sevinirim bugün pttden tebligat kağıdı gelmiş muhtarlıktan alın diye şimdi normald ebankadan geliyodu ama bankaya borcumu çevirmiştim 2gün gecikmede şuan o yollamamıştır edevlettede dosya fln açılmışmı adıma baktım yok icrada yok bu neyin nesi olabilir mahkeme kağıdıysa e devletten adıma açılmış dosyalarda gözükmezmiydi cevaplar için teşekkürler şimididen
bankayı yeni ödediysen onlar göndermiştir hafta içi anca gelmiştir, diğer türlü mahkeme dışında bir şey görünmez e devlette

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
491
201
43
Bana da geldi son ödeme günü yazıyordu kredi kartının o gün yatırdım kağıdı da yırtıp attım hiç bakmadım yani tamamını yatırman gerekiyor

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,191
2,054
113
bankayı yeni ödediysen onlar göndermiştir hafta içi anca gelmiştir, diğer türlü mahkeme dışında bir şey görünmez e devlette
eyw hocam yani mahkemelik bi durum olsa e devlette çıkar diyosun benimki temiz çünkü dava dosyası vs yok

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,191
2,054
113
Bana da geldi son ödeme günü yazıyordu kredi kartının o gün yatırdım kağıdı da yırtıp attım hiç bakmadım yani tamamını yatırman gerekiyor
eyw hocam sağol yazdığın için tribe girdim valla

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,193
1,976
113
Benimde varmış 50 binlik dosyayı 5 e kapattılar sağolsunlar🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🥸🤑🥸