Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tazminat Hakkında

esesli2660

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
193
75
28
Isveren temyize gidecek itiraz edecek bi 2 3 sene surer benim 2020 de acilan bir dosyam 2025 te kapandi

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,812
1,600
113
Oha ya bı insanın ömrü kaç yıl ki o kadar bekletiyorlar bu Türk yargısı kadar yavaş ilerleyen bir ülke yargısı bulamassin dunyada
Trafik kazası yaptım 1.5 yıl sonra savcılık soruşturma başlatmış sen düşün mahkeme temyiz 5 6 sene sürer

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
676
306
63
Ortalama 1 ay içinde karar yazilir, karsi taraf istinafa gitmez ise karardan sonra 15 20 gune odemeni alirsin. Yani totalde 2 ay surer. Istinafa gidilirse 8 10 ay daha surer
İstinafa giderse 8 10 ay değil 2 yılı şuan gözden çıkarsın. Şuan benim 2023 yılında kazanmış olduğum bir tazminat davam mevcut. Sakarya bamda 3. Yıla girecegiz hala istinafta. İcra başlattık. Faizi işliyor evet fakat öyle aman aman bir faiz maalesef değil enflasyonda korkunç eziliyor para. Avukatima soruyorum neler oluyor diye yok dosya yükü fazla beklemekten başka seçeneğimiz yok vs vs söylüyor tabi işine de geliyor uzaması. Velasi istinafa giderse uzun bir süre yoksaysin.. 3 yıl gibi