Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tazminat Hakkında

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,350
1,940
113
Arkadaşlar tazminat alan bir arkadas yardımcı olabilir mi bu gerekçeli karar nedir bunun bı açıklanma süresi varmı bizim avukat çok değişik biri hiçbir şey söylemiyor yav tazminatı kazandım gerekçeli karar bekle diyor ne zaman sonuçlanır diyorum bu karar Allah bilir diyor

Murat5599

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,807
627
113
Arkadaşlar tazminat alan bir arkadas yardımcı olabilir mi bu gerekçeli karar nedir bunun bı açıklanma süresi varmı bizim avukat çok değişik biri hiçbir şey söylemiyor yav tazminatı kazandım gerekçeli karar bekle diyor ne zaman sonuçlanır diyorum bu karar Allah bilir diyor
Kesinleşmemiş demek istiyo dava kesin Bi karar verilmemiş

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,350
1,940
113
Kesinleşmemiş demek istiyo dava kesin Bi karar verilmemiş
Usta kağıtta şöyle yazıyordu kıdem tazminatı ve fazla mesailerin davalıdan alınıp davacıya verilmesine bu kararın gerekçeli karar ile açıklanmasına karar verildi diyordu

casablanca1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
154
70
28
Usta kağıtta şöyle yazıyordu kıdem tazminatı ve fazla mesailerin davalıdan alınıp davacıya verilmesine bu kararın gerekçeli karar ile açıklanmasına karar verildi diyordu
Kanka uzun sürmez gerekçeli karar 2 ay falan
Ama itiraz gelirse 2 sene sürer
Davalık olduğun kişi temyize falan verirse
Ama onda da yine sen çıkarsan merak etme
2 senelik faiziyle alırsın

casablanca1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
154
70
28
Allah bilir diyen avukatın taaa ben anladın sen
Para mı veriyosun ona birde 😀

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,991
3,416
113
Davayı kazanmışsin ama karar kesinlesince karşı tarafın itiraz etme hakkı var . Ya itiraz edip süreci uzatirlar ki faizi ile alırsın yada avukatlari görüşecek her türlü giriyor ödeyelim kapansın diyecek paranı alacaksın . Şuan bitti hadi paramı verin gibi durum yok itiraz süreleri var beklemez zorundasin

Murat5599

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,807
627
113
Tamam karşı tarafın itiraz süresi falan var kesinleşen bişey yok daha

casablanca1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
154
70
28
Sorma kral paranın yüzde 22.5 sini o alicak
Kanka iş mahkemeleri dosya çok 2 ay sürer
Ama inşallah temyize gitmez
Itiraz etmez kabul eder öder parayı
Ama onu da bi ödeme site şu veriliyor
Yani kanka sen o parayı yaza falan alırsın 😀
Çok kısa vade plan yapma para gelecek diye

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
202
63
Avukatın var ve ondan tatmin edici bir cevap alamıyorsan burada soruyorsan ona asla güvenme . Hayatını YALAN SÖYLEYEREK kazanan birine asla güvenmemek lazım

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,350
1,940
113
Kanka iş mahkemeleri dosya çok 2 ay sürer
Ama inşallah temyize gitmez
Itiraz etmez kabul eder öder parayı
Ama onu da bi ödeme site şu veriliyor
Yani kanka sen o parayı yaza falan alırsın 😀
Çok kısa vade plan yapma para gelecek diye
Bende öyle tahmin ediyorum kral baya uzun sürücek gibi geliyor zaten 3 yıl beklemistim 3 yilda anca sonuclandi en ufak bir karara bile 3 5 ay erteliyorlar en azından kazandığımi gördüm şimdi uzasa bile faizi benim işime gelir

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,475
933
113
Ortalama 1 ay içinde karar yazilir, karsi taraf istinafa gitmez ise karardan sonra 15 20 gune odemeni alirsin. Yani totalde 2 ay surer. Istinafa gidilirse 8 10 ay daha surer

casablanca1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
154
70
28
Bende öyle tahmin ediyorum kral baya uzun sürücek gibi geliyor zaten 3 yıl beklemistim 3 yilda anca sonuclandi en ufak bir karara bile 3 5 ay erteliyorlar en azından kazandığımi gördüm şimdi uzasa bile faizi benim işime gelir
Keşke kanka arabulucu da halletseydin buraya kadar gelmeden

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,732
450
83
Arkadaslar kumar oynuyodaniz illaki mahkeme adliye karakol goreceksiniz garanti ediyorum size goreceksiniz ana sunu bilin. biraz okuma yazma biliyorsaniz hic bir davanizda cinayet dahil avukat tutmayin avukat parasini alir mahkemede evet hayir vs der iki kelime bukadar google da bir suru dava dilekce ornegi dava takip surecleri var mahkeme kalemleride sizi yonlendirir yada en ucuzu arzuhalciye gidin o cozer isinizi.zaten evraklari siz veriyirsunuz bunu sunmasi icin avukara okadar para yedirmeyin zaten buyuk davalarda baro veriyor size avukat.icrada vs kendiniz cok rahat halledersiniz.bunu defalarca yasamis bi abiniz kardesiniz olarak soyleyim.haa kumara devam derseniz arada adliyeye gidip bos zamaninizda agircezada falan davalara girin cogu halka acik ne durumlar oluyor neler donuyor ogrenin basiniza gelince afallamayin.gelelim arkadasa gerekceli karar yogunluga gore 1 aydada cikar 9 aydada uyap vatandastan bak sure tutum vs vermislermi itiraz icin eger itiraz ederse en iyi ihtimal 2 sene de oyle surer al sana 3 sene faizi ile parani alirsin ama o para pul olur.avukata 22.5 ta cok cok fazla en baba yuzde 7.5 gecmis olsun allah agiz tadiyla yemek nasil etsin.

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,812
1,600
113

Mustafa1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,630
603
113
Kardesım bak benım de aynı sekışde dosyam var gerekcelı karar 1 2 aya cıkıyor dua et karsı taraf ıstınaf a basvurmasın yoksa vay halıne 2 yıl beklersın

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,406
8,457
113
adi üstünde zaten gerekceye uygun verilmesi muhtemel karar anlamina gelir kesinleşmis karar olarak guncellenir farkli detaylar itirazlar kanitlat olmazsa gerekceli karar kesin karara dönuşür
kesinleşmiş karar ve sonrasi istinat mahkemeye itiraz ust mahkeme gider sürec uzar karar bozulur ise bu kez sen itiraz edersin uzaar da uzaaar