- 2,414
- 979
- 113
10 iş günü diyorlar ama aynı gün yatmıştı en fazla 2 gün içinde gelirAradıktan ne kadar süre sonda geldi bankaya reis
Yok jojodan atarsın ama e devletee devletten jojoya atılıyor mu ?
Anlatıyoruz da anlamıyolar dostum işte3 sene önce 4500₺ çekmiştim iyikide çekmişim şimdi 4600₺ falan anca olurdu parası olan çeksin yatırım falan boş muhabbet bunların hepsi zamanında çalıştığınız firmaların yaptığı ve sizin maaşınızdan kestiği paralarınız.
Her ben çalışıyorum diyende olmak zorundada değil kurumsal ve büyük firmalar yapıyor genelde özel hastaneler, savunma sanayiler , güvenlik şirketleri vb vb gibi zaten maaş sirkisünde çıkıyor tabi genelde kimse bakmaz. Öyle bedavadan gelen bir para değil işte her iş değiştirdiğinde girdiğin firma kurumsalsa yapiyor onlarda üst üste birikiyorAnlatıyoruz da anlamıyolar dostum işte
Bilmeyenler için açtım konuyu yardımımız dokunsun maksat dostHer ben çalışıyorum diyende olmak zorundada değil kurumsal ve büyük firmalar yapıyor genelde özel hastaneler, savunma sanayiler , güvenlik şirketleri vb vb gibi zaten maaş sirkisünde çıkıyor tabi genelde kimse bakmaz. Öyle bedavadan gelen bir para değil işte her iş değiştirdiğinde girdiğin firma kurumsalsa yapiyor onlarda üst üste birikiyor
Devlet katkısı diyor işlemde ama bireysel değil orayı çözemedimBilmeyenler için açtım konuyu yardımımız dokunsun maksat dost
Eline sağlık kanka anlayan çok çıkmaz çoğu hangi site deneme bonusu mu falan yazar.Bilmeyenler için açtım konuyu yardımımız dokunsun maksat dost
Yarın kupon parası cıktı ozamsn 😂1053 + 38
1053 + 38
yarın bi arayalım bakalım onlara kalcağına bana kalsın1053 + 38
direkt siteye atılıyor muEline sağlık kanka anlayan çok çıkmaz çoğu hangi site deneme bonusu mu falan yazar.
sağol dost büyük hayra geçtinEvet beyler öncelikle selamın aleyküm.Belki bilenler vardır ama bilmeyenler de yararlansın diye konu açmak istedim.Herkesin cebine 3 5 girerse ne mutlu bana.Konuya geçecek olursak Takasbank sistemi diye birşey var eğer daha önce sigortalı bir işte veya işler de çalıştıysanız adınıza kayıtlı otomatik sigorta katılımı (BES değil) olarak haneniz de belirli bir para birikmiş oluyor ve bu parayı istediğiniz zaman E-Devlet üzerinden kontrol edip ilgili sigorta firmasını arayarak haklarınızı alabiliyorsunuz.Nasıl kontrol edeceğinizi ekran görüntüsüyle anlattım.Sorularınız olursa yardımcı olurum,şimdiden herkese bol kazançlar olsun.
E-Devlet >
Takasbank Bireysel Emeklilik Bilgilendirme İşlemleri >
Bakiye Raporu >
Sorgula