Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Takasbank Hakkında

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,743
549
113
Evet beyler öncelikle selamın aleyküm.Belki bilenler vardır ama bilmeyenler de yararlansın diye konu açmak istedim.Herkesin cebine 3 5 girerse ne mutlu bana.Konuya geçecek olursak Takasbank sistemi diye birşey var eğer daha önce sigortalı bir işte veya işler de çalıştıysanız adınıza kayıtlı otomatik sigorta katılımı (BES değil) olarak haneniz de belirli bir para birikmiş oluyor ve bu parayı istediğiniz zaman E-Devlet üzerinden kontrol edip ilgili sigorta firmasını arayarak haklarınızı alabiliyorsunuz.Nasıl kontrol edeceğinizi ekran görüntüsüyle anlattım.Sorularınız olursa yardımcı olurum,şimdiden herkese bol kazançlar olsun.

E-Devlet >
Takasbank Bireysel Emeklilik Bilgilendirme İşlemleri >
Bakiye Raporu >
Sorgula

Ekli dosyalar

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,186
3,227
113
Evet beyler öncelikle selamın aleyküm.Belki bilenler vardır ama bilmeyenler de yararlansın diye konu açmak istedim.Herkesin cebine 3 5 girerse ne mutlu bana.Konuya geçecek olursak Takasbank sistemi diye birşey var eğer daha önce sigortalı bir işte veya işler de çalıştıysanız adınıza kayıtlı otomatik sigorta katılımı (BES değil) olarak haneniz de belirli bir para birikmiş oluyor ve bu parayı istediğiniz zaman E-Devlet üzerinden kontrol edip ilgili sigorta firmasını arayarak haklarınızı alabiliyorsunuz.Nasıl kontrol edeceğinizi ekran görüntüsüyle anlattım.Sorularınız olursa yardımcı olurum,şimdiden herkese bol kazançlar olsun.

E-Devlet >
Takasbank Bireysel Emeklilik Bilgilendirme İşlemleri >
Bakiye Raporu >
Sorgula
Sağol reis bunu bile zamanında yemişim

kaykay61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,775
445
83
Benim baya sigortam var hiç almadım ama sadece garanti bankası çıkıyor bakiye sorgula diyorum boş görünüyor miktar yazmıyor

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,200
3,051
113
ölmüyor mu emeklilik hakkı falan

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,200
3,051
113

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,889
9,133
113
Bes ile aynı diye biliyorum ben bunu hocam bes i yillar once iptal etmiştim ben şuan bes ile alakalı olmasa 4000 gun sigorta var biseyler olmasi lazımdı bende ama miktar vs bisey yazmıyor sorgulayınca

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,743
549
113
Bes ile aynı diye biliyorum ben bunu hocam bes i yillar once iptal etmiştim ben şuan bes ile alakalı olmasa 4000 gun sigorta var biseyler olmasi lazımdı bende ama miktar vs bisey yazmıyor sorgulayınca
İşlemde yazan var mı yoksa kapalı mı yaziyor

xzaykoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
375
301
63
850tl çıktı ama bunu nasıl çekiyorum ki

snnemre

Soy mas fuerto sola
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,591
1,779
113
Belki böyle 5-6 firma var ama sorgula dediğimde hiçbişey gözükmüyor dost? @ByOzzkan

snnemre

Soy mas fuerto sola
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,591
1,779
113
Benim baya sigortam var hiç almadım ama sadece garanti bankası çıkıyor bakiye sorgula diyorum boş görünüyor miktar yazmıyor
Bende belki 6-7 firma var hepsini sorguladığımda sende ki gibi hiçbişey çıkmıyor

furki3266

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,221
1,393
113
Bende 800 TL çıktı uğraşmaya değmez evrakı küreği