- 15,731
- 14,327
- 113
Aleykümselam kardeşim hızlı gittik her zamanki gibi habshsSelam vermeye geldim konu kapanmış sağlık olsun abi
Aleykümselam kardeşim hızlı gittik her zamanki gibi habshsSelam vermeye geldim konu kapanmış sağlık olsun abi
Öyle kardeşim hayırlı işler sanadaSağlık olsun abi son adıma kalmadan bitirdiler
Reis basket degilde maclarla aran iyiyse onlarda dene belki sansın ordan doner yada slotta dene belki yüzün güler birazda olsaÖyle kardeşim hayırlı işler sanada
Bende söyledim basket ters geliyor en iyisi futbolReis basket degilde maclarla aran iyiyse onlarda dene belki sansın ordan doner yada slotta dene belki yüzün güler birazda olsa
Tamamdır kardeşim olur tabiAbi roll açtığında benide etiketlermisin gelip takip ediyim bari destek amacli
Aga hızlı olsun diye uğraşıyoruz kendi kuponlarım daha genel oluyo burda batiriyoruzReis basket degilde maclarla aran iyiyse onlarda dene belki sansın ordan doner yada slotta dene belki yüzün güler birazda olsa
Reis baskette takımları tanımak gecmişleirni bilmek faydalı ondan soyledim ama futbolda tanısanda tanımasanda bişiler yaparsın inanıyorum ben sanaAga hızlı olsun diye uğraşıyoruz kendi kuponlarım daha genel oluyo burda batiriyoruz
Eyvallah aga sagolasin duzeliriz elbet teşekkürlerReis baskette takımları tanımak gecmişleirni bilmek faydalı ondan soyledim ama futbolda tanısanda tanımasanda bişiler yaparsın inanıyorum ben sana
Reisim duzelir tabi hangi devran böyle kalmişki bugün giden fazlasıyla geri gelir 😍Eyvallah aga sagolasin duzeliriz elbet teşekkürler![]()
Hayırlı sabahların olsun görüşürüz agamReisim duzelir tabi hangi devran böyle kalmişki bugün giden fazlasıyla geri gelir 😍
Eyw reism hayırlı sabahlar hepinize 🙃Hayırlı sabahların olsun görüşürüz agam
Abi bugün bülten çok analiz yapicam çok Güzel maçlar buldum kafa dagitirimHayırlı sabahlar ömerim @omerty5
Bol şans bulursun parayı umarım ben kaçar görüşürüzAbi bugün bülten çok analiz yapicam çok Güzel maçlar buldum kafa dagitirim
Hayırlı sabahlar abi ben buralardayim 🧞Hayırlı sabahlar ömerim @omerty5
Oooo baco ne haberFırjırımmmmmmm