Stadı full olması hiçbir şeyi değiştirmezGörmedim ama taraftarı var stadı full
Stadı full olması hiçbir şeyi değiştirmezGörmedim ama taraftarı var stadı full
Kupon için idealBişey soracam basket mı futbol mu
Yeter be ne mesaj kastınKupon için ideal
Konunun max alaka seviyesi 😁😁Yeter be ne mesaj kastın
Ne mesajı bişey sordum neyse iyi akşamlar sanaYeter be ne mesaj kastın
Git uyu sütün içmeyi unutmaKupon için ideal
Muhabbet ayağına 1 kya tamamlicak cümleleri 5 e bölüyorKonunun max alaka seviyesi 😁😁
Hayır burada kim üst lige çıkar muhabbeti yapıyoruz adam basket mi futbol mu diye soruyorMuhabbet ayağına 1 kya tamamlicak cümleleri 5 e bölüyor
Tosunum, Amed çıkar. Kadro kalitesi o ligin çok üzerinde.Amed çıkamaz babacan öle hayın bi takım Süper ligi haketmiyor
Hadi oradanTosunum, Amed çıkar. Kadro kalitesi o ligin çok üzerinde.
Her, siyasi olarak düşünüyorsan git hükümet ve yardakcilarina söyle.
Şehit, vatan millet Sakarya diyorsan bastakilere söylen, futbol takımına değil
İş şuan şu konuda aşırı siyasi noktalara taşındı da sen çok üst düzey bir kısma taşıdın, umarım tarafsız bir yorumdur.Tosunum, Amed çıkar. Kadro kalitesi o ligin çok üzerinde.
Her, siyasi olarak düşünüyorsan git hükümet ve yardakcilarina söyle.
Şehit, vatan millet Sakarya diyorsan bastakilere söylen, futbol takımına değil
Kurban olsun hükümeteİş şuan şu konuda aşırı siyasi noktalara taşındı da sen çok üst düzey bir kısma taşıdın, umarım tarafsız bir yorumdur.
Benim bu ülkeye dair bir beklentim kalmadığı için , ne siyasetle isim olur ne biseyle. Sadece spor gözüyle yorum yaptım. Yoksa gram umrumda değil, kim ne yapıyor bana ne.İş şuan şu konuda aşırı siyasi noktalara taşındı da sen çok üst düzey bir kısma taşıdın, umarım tarafsız bir yorumdur.
Kardeş sen geçen gün aynı konuyu açmadinmi?her hafta gelip bu konuyumu acicaksin.nasil bı cvp lazım sana onu verrlim haftaya gelip yine aynı konuyu açma 😁Sizce kim çıkar amedspor seneye küme düşermi benim 2favorim Erzurum ve Çorum