Bende bu gidişle seneye inşallah düşecegşni tahmin ediyrumErzurum çıkar, amed inşallah play offa bile kalamaz
İnşallah inşallahAmed umarım play-off finaline kalıp finalde penaltılarla elenir o travma onlara yeter
Amed çıkamaz babacan öle hayın bi takım Süper ligi haketmiyorErok Erzurum ve Amed çıkar
Esenler erok olabilir daha 3 4 sene önce 3.liglerde iken buralara gelmek de büyük başarıSizce kim çıkar amedspor seneye küme düşermi benim 2favorim Erzurum ve Çorum
Amed çıkarSizce kim çıkar amedspor seneye küme düşermi benim 2favorim Erzurum ve Çorum
AynenErok Erzurum ve Amed çıkar
Neden ne yaptı sana amedsporAmed umarım play-off finaline kalıp finalde penaltılarla elenir o travma onlara yeter
Şehitlerimizin olduğu gün bizim oğlanların keyfi yerinde diye post attıkları için dertleri olabilir mi insanlarınNeden ne yaptı sana amedspor
Hala çözemedinmiNeden ne yaptı sana amedspor
Görmedim ama taraftarı var stadı fullŞehitlerimizin olduğu gün bizim oğlanların keyfi yerinde diye post attıkları için dertleri olabilir mi insanların
Fullken bi bomba puffGörmedim ama taraftarı var stadı full
Ne olursa olsun, yaptıkları büyük ayıp daha başka şeyler de burada yazamıyorum.Görmedim ama taraftarı var stadı full
Bişey soracam basket mı futbol muFullken bi bomba puff