- 1,033
- 175
- 63
cediin deden
Öyle deme dost garanti masa tenisi kaçmaz bunlarKendin oyna kardeşim ben oynamam
✅👏👏@Daimon Yeşil lütfen rica edicem
Mübarek günde şeytanlar bağlı mümin kardeşim 😇Fazla titreme dost orgazm falan olursun senle uğraşmayalım sınra
Amca dedik mi ben o kadar yaşlı mıyım diye kızıyonAmcacım daha şık
dayı sen bizi nedn takmıyosun ayıp yaptıgın al parayı dedık almadınBeni bullsştırmayın ben beyfendi kibar bi adamım bulaştırmayın beni
Verdim sana 10 kuponmusabah 8 den beri burdayım 10 kupon getirdim yok mu bi payfix şuku dayım
Beklermisiniz lütfendayı sen bizi nedn takmıyosun ayıp yaptıgın al parayı dedık almadın
Forum adabını öğrenmen lazım dostum 2 gün uzaklaştırıldın.sabah 8 den beri burdayım 10 kupon getirdim yok mu bi payfix şuku dayım
Buna 10 defa da atsan yok mu 11 der amcacımVerdim sana 10 kuponmu![]()
Çok sağlam, var dostŞükrü dayı dmyi cınlatmış payfix at diye.Bi ortak roll çevirelim mi Umudo.Gülhan dostumuz masa tenisi versin
Ohhh şükür 2 gün kafa dinleyeceğiz sağol dostForum adabını öğrenmen lazım dostum 2 gün uzaklaştırıldın.
Hemen yapıştıralım o zaman dostÇok sağlam, var dost
Bundan sonra istese de veremez dost😄Öyle deme dost garanti masa tenisi kaçmaz bunlar
Dayı ben hiç böyle hayal etmemiştim doblosu olan kel kafalı bişey bekliyodumBen manken gibi adamım anlamıosunuz
Ekli dosyayı görüntüle 140300