- 41,375
- 27,143
- 113
Her zaman buradayım kanka ben .Bob napion 30k vurdun kayboldun goremioz seni
Aktiflik durumumuza bak istersen 😅
Her zaman buradayım kanka ben .Bob napion 30k vurdun kayboldun goremioz seni
Yakışır dost bu NBA senden kaçmaz100 e 100 verdiler sorbe parası cıksın nba ye
Ekli dosyayı görüntüle 208860Ekli dosyayı görüntüle 208861
Bilmemmi Beşiktaş macina gidip gs atkisi fener sapkasi takip şampiyon trabzonspor diye bagirmisligin war 😁😁La ben trabzonluyum zaten
En buyuk trabzon uuuy uuyy trabzzonBilmemmi Beşiktaş macina gidip gs atkisi fener sapkasi takip şampiyon trabzonspor diye bagirmisligin war 😁😁
Dayı nin ne b.. olduğu bello değil bizonu oylensevdik : ))))Bilmemmi Beşiktaş macina gidip gs atkisi fener sapkasi takip şampiyon trabzonspor diye bagirmisligin war 😁😁
Aldinmi ATLANTA ya birsey ona göre maci izleyecemEn buyuk trabzon uuuy uuyy trabzzon
Adam klas localardan mac izliyor biizde eskiden kale arkasi izlerdik eski inenudeDayı nin ne b.. olduğu bello değil bizonu oylensevdik : ))))
Torpilli dayıAdam klas localardan mac izliyor biizde eskiden kale arkasi izlerdik eski inenude![]()
Ayıp ayıpDayı nin ne b.. olduğu bello değil bizonu oylensevdik : ))))
Götürimmi seniAdam klas localardan mac izliyor biizde eskiden kale arkasi izlerdik eski inenude![]()
Bulgarca varnaya gidince ayıp olmuo ama dayı: )))Ayıp ayıp
Sende çifte vatandas ol git rahatla gelBulgarca varnaya gidince ayıp olmuo ama dayı: )))
Gideriz bi zamann musaittlik duruma göre 👍Götürimmi seni
Bizim ihtiyacımız yok dayı hergun rahatız: ))) gençlikte yediğimiz fındıklar.yeter bizeSende çifte vatandas ol git rahatla gel
Ben 20 yıldır kırıyorum fark burdaBizim ihtiyacımız yok dayı hergun rahatız: ))) gençlikte yediğimiz fındıklar.yeter bize
Sen trabzonsunGideriz bi zamann musaittlik duruma göre 👍
Mikrofonlarımız varnadaMuhabbet nee arra bulgara batuma gitti yaw 😁😁
Maclar oynanmis bitmis kardes bi maclara bakiverVayy dayimın konusu var niye çagırmiyonuz