Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum Stjarnan -Tindastoll Basketbol Maçı

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
504
113
Yeni konu açmak yerine bu konuyu hortlatip buradan bir soru sormak isterim.

Benzer konu. Dün akşam izlanda liginden 1 maç ilk yarı normal oynandı devre oldu bazı yerde 1.0 bazı yerde 2.0 yarı skoru yaziyordu. Neyse efenim 2. Yarı sırayla bütün sitelerden kalktı maç. Fakat Maci takip ediyorum oynandı ve bitti.
Resmi sonuçlar aciklandi.

Geceden beridir adam akıllı cevap ta alamadım siteden. Resmi sonucu açıklanmış bir maçın sonuclandirmasini betco niye yapmaz. Belki diyelim bilmediğimiz makul bir sebebi var olmuş olsun . Siteler betcoya soru mu sormaya çekiniyor anlamadım . Aha sabah oldu ne kupon sonuçlandı ne bir cevap alabildik.

Kuponu da koyayım da belki başka altyapıda oynayan vardir.

IMG_20250926_071802.jpg

Şu kuponun bu kadar saat sonuçlanmamasi normal mi ,? Sebep ne olabilir. Bilen birileri bilgi veya tahmin yuruturse bile yeterli.
Iyi sabahlar artık herkese

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,541
2,760
113

Benzer konu. Dün akşam izlanda liginden 1 maç ilk yarı normal oynandı devre oldu bazı yerde 1.0 bazı yerde 2.0 yarı skoru yaziyordu. Neyse efenim 2. Yarı sırayla bütün sitelerden kalktı maç. Fakat Maci takip ediyorum oynandı ve bitti.

Geceden beridir adam akıllı cevap ta alamadım siteden. Resmi sonucu açıklanmış bir maçın sonuclandirmasini betco niye yapmaz. Belki diyelim bilmediğimiz makul bir sebebi var olmuş olsun . Siteler betcoya soru mu sormaya çekiniyor anlamadım . Aha sabah oldu ne kupon sonuçlandı ne bir cevap alabildik.

Ekli dosyayı görüntüle 847454

Şu kuponun bu kadar saat sonuçlanmamasi normal mi ,? Sebep ne olabilir. Bilen birileri bilgi veya tahmin yuruturse bile yeterli.
Reisim öncelikle Tebrikler kupon tutmuş burası Şaşmaz doğrudur ben birkaç yerden daha baktım senin için ilk yarı 2.0 ikinci yarı 3.0

Ekli dosyalar

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,541
2,760
113

Ekli dosyayı görüntüle 847454

Ne için sonuçlanmadigi hakkında bi düşüncem yok ama betco altyapısından kaynaklı bence bu tarz amatör maçlar geç düşebiliyor canli ile iletişime geç onlara altyapı ile görüşür

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
504
113
Ne için sonuçlanmadigi hakkında bi düşüncem yok ama betco altyapısından kaynaklı bence bu tarz amatör maçlar geç düşebiliyor canli ile iletişime geç onlara altyapı ile görüşür
Dostum resmi sonuç ilan edilmiş

Ama hala beklemede. Mutlaka bir açıklaması vardır ama . Bilsek Bari. Onu da öğrenemedik.

Teşekkürler bu arada . Akşamdan beri bu sonuçlanmadı aksi gibi bultendeki maçların da hepsi bol bol gollü geçti. Bari bunlar 1.70 oranı alıp iade yazmasinlar ordan gol yemeyelim bari :)

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,541
2,760
113
Dostum resmi sonuç ilan edilmiş

Ama hala beklemede. Mutlaka bir açıklaması vardır ama . Bilsek Bari. Onu da öğrenemedik.

Teşekkürler bu arada . Akşamdan beri bu sonuçlanmadı aksi gibi bultendeki maçların da hepsi bol bol gollü geçti. Bari bunlar 1.70 oranı alıp iade yazmasinlar ordan gol yemeyelim bari :)
Tebrikler dost yok öyle bişi olamaz 1.2 saate kadar düşer

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
504
113
Eyvallah teşekkürler arkadaslar. Çoktan sonuçlanması gerekirdi. Çok uzadi. Artık şu andan itibaren acelesi de kalmadı zaten.

Bekleyeceğiz artık .

Cevaplar için teşekkürler.