- 7,984
- 2,594
- 113
Kazanan arkadaşlara Tebrikler herkese bol şans diliyorum 👑Ozaman @SlotMaN61 1000 roll bakiyesini atalım ek olarak 1 tane de yedek rollcu 500 TL en azından 1 kişi başarılı olsun diye @ygt4343 atalim
Kazanan arkadaşlara Tebrikler herkese bol şans diliyorum 👑Ozaman @SlotMaN61 1000 roll bakiyesini atalım ek olarak 1 tane de yedek rollcu 500 TL en azından 1 kişi başarılı olsun diye @ygt4343 atalim
Bol şanslarOzaman @SlotMaN61 1000 roll bakiyesini atalım ek olarak 1 tane de yedek rollcu 500 TL en azından 1 kişi başarılı olsun diye @ygt4343 atalim
Teşekkürler dostum herşey içinŞimdi son olarak 1000 TL @SlotMaN61 e ve ek olarak 1 rollcu daha 500 TL @ygt4343 e jojobet hesaplarına gönderim yapicam. Onlar rolü başarılı tamamlaması halinda kazanç sağlayacak öncelikli arkadaşlar buradaki takipte olan kişiler
Liste
@Passion90
@hkmtgnl
@yakup2024
@akgul383
@bayramalks1
-------------------------
@RuLing
@Black81
@Beşiktaş
@Tunca54
Teşekkürler reisim bol şans kar hepinize 👑Şimdi son olarak 1000 TL @SlotMaN61 e ve ek olarak 1 rollcu daha 500 TL @ygt4343 e jojobet hesaplarına gönderim yapicam. Onlar rolü başarılı tamamlaması halinda kazanç sağlayacak öncelikli arkadaşlar buradaki takipte olan kişiler
Liste
@Passion90
@hkmtgnl
@yakup2024
@akgul383
@bayramalks1
@RuLing
@Black81
@Beşiktaş
@Tunca54
Bol şans dostum her daimŞimdi son olarak 1000 TL @SlotMaN61 e ve ek olarak 1 rollcu daha 500 TL @ygt4343 e jojobet hesaplarına gönderim yapicam. Onlar rolü başarılı tamamlaması halinda kazanç sağlayacak öncelikli arkadaşlar buradaki takipte olan kişiler
Liste
@Passion90
@hkmtgnl
@yakup2024
@akgul383
@bayramalks1
@RuLing
@Black81
@Beşiktaş
@Tunca54
kesene bereket umarım başarılı oluruzŞimdi son olarak 1000 TL @SlotMaN61 e ve ek olarak 1 rollcu daha 500 TL @ygt4343 e jojobet hesaplarına gönderim yapicam. Onlar rolü başarılı tamamlaması halinda kazanç sağlayacak öncelikli arkadaşlar buradaki takipte olan kişiler
Liste
@Passion90
@hkmtgnl
@yakup2024
@akgul383
@bayramalks1
@RuLing
@Black81
@Beşiktaş
@Tunca54
Kesene bereket dost takipteyizŞimdi son olarak 1000 TL @SlotMaN61 e ve ek olarak 1 rollcu daha 500 TL @ygt4343 e jojobet hesaplarına gönderim yapicam. Onlar rolü başarılı tamamlaması halinda kazanç sağlayacak öncelikli arkadaşlar buradaki takipte olan kişiler
Liste
@Passion90
@hkmtgnl
@yakup2024
@akgul383
@bayramalks1
@RuLing
@Black81
@Beşiktaş
@Tunca54
Vallaha arkadaşlar kasamiz olsa bu kazandığımız 1 adım daha yaparak herkese göndermek isterim ama şuan riske atmamam gerekli durum müsait değil inşallah rollcu arkadaşlar rolleri başarılı olur herkes faydalanır.Şimdi son olarak 1000 TL @SlotMaN61 e ve ek olarak 1 rollcu daha 500 TL @ygt4343 e jojobet hesaplarına gönderim yapicam. Onlar rolü başarılı tamamlaması halinda kazanç sağlayacak öncelikli arkadaşlar buradaki takipte olan kişiler
Liste
@Passion90
@hkmtgnl
@yakup2024
@akgul383
@bayramalks1
@RuLing
@Black81
@Beşiktaş
@Tunca54
İnşallah reisim 👑Vallaha arkadaşlar kasamiz olsa bu kazandığımız 1 adım daha yaparak herkese göndermek isterim ama şuan riske atmamam gerekli durum müsait değil inşallah rollcu arkadaşlar rolleri başarılı olur herkes faydalanır.
30 dakikaya anca atabilicem @SlotMaN61 @ygt4343 jojobet kullanıcı adı DM atarsanizVallaha arkadaşlar kasamiz olsa bu kazandığımız 1 adım daha yaparak herkese göndermek isterim ama şuan riske atmamam gerekli durum müsait değil inşallah rollcu arkadaşlar rolleri başarılı olur herkes faydalanır.
Düşünmen yeterli rool buradan mı devam edecek yoksa temiz sayfamı açılacakVallaha arkadaşlar kasamiz olsa bu kazandığımız 1 adım daha yaparak herkese göndermek isterim ama şuan riske atmamam gerekli durum müsait değil inşallah rollcu arkadaşlar rolleri başarılı olur herkes faydalanır.
Şimdi son olarak 1000 TL @SlotMaN61 e ve ek olarak 1 rollcu daha 500 TL @ygt4343 e jojobet hesaplarına gönderim yapicam. Onlar rolü başarılı tamamlaması halinda kazanç sağlayacak öncelikli arkadaşlar buradaki takipte olan kişiler
Liste
@Passion90
[QUOTE="stalleno, post: 10421049, member: 110805"]
Vallaha arkadaşlar kasamiz olsa bu kazandığımız 1 adım daha yaparak herkese göndermek isterim ama şuan riske atmamam gerekli durum müsait değil inşallah rollcu arkadaşlar rolleri başarılı olur herkes faydalanır.
[/QUOTE]
sen yapacağını yaptın herkes de senden razı
Sen nasıl istersen reis bol kazançların olsun 👑30 dakikaya anca atabilicem @SlotMaN61 @ygt4343 jojobet kullanıcı adı DM atarsaniz
bizde yemek yiyelim o sıra kesene bereket tekrardan umarım başarırızda rolu herkes faydalanır30 dakikaya anca atabilicem @SlotMaN61 @ygt4343 jojobet kullanıcı adı DM atarsaniz
Bol şansbizde yemek yiyelim o sıra kesene bereket tekrardan umarım başarırızda rolu herkes faydalanır
Kesene bereket reisimŞimdi son olarak 1000 TL @SlotMaN61 e ve ek olarak 1 rollcu daha 500 TL @ygt4343 e jojobet hesaplarına gönderim yapicam. Onlar rolü başarılı tamamlaması halinda kazanç sağlayacak öncelikli arkadaşlar buradaki takipte olan kişiler
Liste
@Passion90
@hkmtgnl
@yakup2024
@akgul383
@bayramalks1
@RuLing
@Black81
@Beşiktaş
@Tunca54
teşekükrler takipteyizŞimdi son olarak 1000 TL @SlotMaN61 e ve ek olarak 1 rollcu daha 500 TL @ygt4343 e jojobet hesaplarına gönderim yapicam. Onlar rolü başarılı tamamlaması halinda kazanç sağlayacak öncelikli arkadaşlar buradaki takipte olan kişiler
Liste
@Passion90
@hkmtgnl
@yakup2024
@akgul383
@bayramalks1
@RuLing
@Black81
@Beşiktaş
@Tunca54
Jojobet kullanıcı ad dmSen nasıl istersen reis bol kazançların olsun 👑