- 7,986
- 2,596
- 113
Reisim beni yanlış anlama ama sıkı takipçi olarak 2 kişi var gerisi sende 👑Şimdi ne yapacaz 1000 lira kimi secicez
Reisim beni yanlış anlama ama sıkı takipçi olarak 2 kişi var gerisi sende 👑Şimdi ne yapacaz 1000 lira kimi secicez
Daha güzel olur sıkı takipçiydikİki kişiye 500 ver ayıp olmasın @stalleno
Öyle yapmam gerekirse 5-6 kişi var onlara olmaz 2 kişi yaparsam ilk başta dediğim gibi 1 kişi 1 k roll bakiyesi daha hakkaniyetli olur. Zaten roll açacak kişi başarılı olduğunda buradaki diğer kişileri gönderim yapicakİki kişiye 500 ver ayıp olmasın @stalleno
mantıklı ustaÖyle yapmam gerekirse 5-6 kişi var onlara olmaz 2 kişi yaparsam ilk başta dediğim gibi 1 kişi 1 k roll bakiyesi daha hakkaniyetli olur. Zaten roll açacak kişi başarılı olduğunda buradaki diğer kişileri gönderim yapicak
Aynn öyle reisim 👑Öyle yapmam gerekirse 5-6 kişi var onlara olmaz 2 kişi yaparsam ilk başta dediğim gibi 1 kişi 1 k roll bakiyesi daha hakkaniyetli olur. Zaten roll açacak kişi başarılı olduğunda buradaki diğer kişileri gönderim yapicak
burdan alamayanlar ordan alabilirÖyle yapmam gerekirse 5-6 kişi var onlara olmaz 2 kişi yaparsam ilk başta dediğim gibi 1 kişi 1 k roll bakiyesi daha hakkaniyetli olur. Zaten roll açacak kişi başarılı olduğunda buradaki diğer kişileri gönderim yapicak
Tamamdır reisÖyle yapmam gerekirse 5-6 kişi var onlara olmaz 2 kişi yaparsam ilk başta dediğim gibi 1 kişi 1 k roll bakiyesi daha hakkaniyetli olur. Zaten roll açacak kişi başarılı olduğunda buradaki diğer kişileri gönderim yapicak
İki kişide roll açıp dağıtım yapar herşekilde bi kişinin üstüne yükleme bence karar senin yinedeÖyle yapmam gerekirse 5-6 kişi var onlara olmaz 2 kişi yaparsam ilk başta dediğim gibi 1 kişi 1 k roll bakiyesi daha hakkaniyetli olur. Zaten roll açacak kişi başarılı olduğunda buradaki diğer kişileri gönderim yapicak
Slotman +1Arkadaşlar rollcu slotman olsun o olmazsa Ygt4343 de olabilir itirazı olan varmi
Kanka adam seçsin bence 👍🏻İki kişide roll açıp dağıtım yapar herşekilde bi kişinin üstüne yükleme bence karar senin yinede
sıkıntı yokArkadaşlar rollcu slotman olsun o olmazsa Ygt4343 de olabilir itirazı olan varmi
Kafana göre reisArkadaşlar rollcu slotman olsun o olmazsa Ygt4343 de olabilir itirazı olan varmi
bencede mantıklı@stalleno reisim aklında kim varsa onu seç dm den ulas bence hiç şey yapma. Kupon kazancın için tekrar tebrikler reisim 👑 seçecek olan kisiyede bol şanslar 👑
Ozaman @SlotMaN61 1000 roll bakiyesini atalım ek olarak 1 tane de yedek rollcu 500 TL en azından 1 kişi başarılı olsun diye @ygt4343 atalimİki kişide roll açıp dağıtım yapar herşekilde bi kişinin üstüne yükleme bence karar senin yinede
bol şanslarOzaman @SlotMaN61 1000 roll bakiyesini atalım ek olarak 1 tane de yedek rollcu 500 TL en azından 1 kişi başarılı olsun diye @ygt4343 atalim
Emeğine sağlık kesene bereket dostum 🙏🏻Ozaman @SlotMaN61 1000 roll bakiyesini atalım ek olarak 1 tane de yedek rollcu 500 TL en azından 1 kişi başarılı olsun diye @ygt4343 atalim
Böyle güzel olabilir bol şans arkadaşlaraOzaman @SlotMaN61 1000 roll bakiyesini atalım ek olarak 1 tane de yedek rollcu 500 TL en azından 1 kişi başarılı olsun diye @ygt4343 atalim