Skoru takip edebilicez ama kazansa daha Kazancı alamicak bitmesini bekliyecez mecburBura maç sonucu gösterse sadece ‘sms’ olarak bilgi geçerdi
Skoru takip edebilicez ama kazansa daha Kazancı alamicak bitmesini bekliyecez mecburBura maç sonucu gösterse sadece ‘sms’ olarak bilgi geçerdi
Kazan reis de gerisi önemli değilSkoru takip edebilicez ama kazansa daha Kazancı alamicak bitmesini bekliyecez mecbur
Al wehda maçına iy 1.5 üst giricektim dep kırmızı gördü dakika 2 de maç 2-3 dakika askıda kalınca onada öyle giremedik yanlış Ata oynadık bunlaraKazan reis de gerisi önemli değil
İnşallah tutar reis keşke 23+00 maçlarını bekleseydinDakika 19 gol yok gözüküyor hâlâ. İçine ettik rolün
Dakika kaç ben hala bulamadımŞuan 1-0
Nereden takip ettin vallahi bu adım tam destsk olamadım kusura bakmayın aradım maçı bulamadım
Tebrikler
İnşallah sonucu girerler ilk yarininda Kazancı alırız yoksa maçın bitmesini bekleyecez@stalleno woooooon tebrikler reis
Sofascore de var ev sahibinin sosyal medya sayfalarında da golleri paylasiyorNereden takip ettin vallahi bu adım tam destsk olamadım kusura bakmayın aradım maçı bulamadım
Saat 00-00 da hattım kapanıyor inşallah sonuçlandırırlar reisİnşallah sonucu girerler ilk yarininda Kazancı alırız yoksa maçın bitmesini bekleyecez
Bilmiyordum onun için bulamadımSofascore de var ev sahibinin sosyal medya sayfalarında da golleri paylasiyor
TebriklerBakalım ilk yarı bitince, ilk yarinin verilerini girerlerse Kazancı alırız. Maç sonu verirlerse veriye gece nbaden devam ederiz.