Bol şanslarBu da benim 6 lı yorumları alırım dostlarEkli dosyayı görüntüle 892262
Bol şanslarBu da benim 6 lı yorumları alırım dostlarEkli dosyayı görüntüle 892262
Katıoğlu ve muzatcan mesafeden dolayı biraz sıkıntılı mavi şafak biraz avansla dönerse bitirebilir rakip alda gör hızlı çocuk fena yarışları yok bu meseafede eğer yarış çok hızlı giderse katı zamanı kazanır bol şanslarBu da benim 6 lı yorumları alırım dostlarEkli dosyayı görüntüle 892262
Hadi inşallah4.ayagı atlatırsan gelir kupon dost
Muzatcan dan birincilik bekliyorum ama bakalımKatıoğlu ve muzatcan mesafeden dolayı biraz sıkıntılı mavi şafak biraz avansla dönerse bitirebilir rakip alda gör hızlı çocuk fena yarışları yok bu meseafede eğer yarış çok hızlı giderse katı zamanı kazanır bol şanslar
Ortak olmayınca mi tutturuyon agaKasayı burdan bi tazelemiştim
Kanka ikiliden tutturuyorum be altılıdan şans gülmüyor 😃Ortak olmayınca mi tutturuyon aga
Yazdığın gibi gelsinMuzatcan dan birincilik bekliyorum ama bakalım
Yattık ikinci oldu muzatcanYazdığın gibi gelsin
Yasarserap çok rahat kosdı muzatcan girmese 2.lige 1 k para geliyorduYattık ikinci oldu muzatcan
6 li mi bütçe nedirİzmir’e ortak gelen varmı dostlar
Dost ortak sayısına göre ufak oynuyorum ya 400 500 bandında6 li mi bütçe nedir
Baslamadiysa 500 er oynayalımDost ortak sayısına göre ufak oynuyorum ya 400 500 bandında
Yarına yapalım dost haberlesirizBaslamadiysa 500 er oynayalım
Tamam aga wp den yazarsınYarına yapalım dost haberlesiriz
Kazananlar arasında tevzi bölünüyor . Ne kadar alacağın Türkiye genelinde kazanan atın ne kadar oynandigina bagliArkadaşlar mesela bin bastım 6 li bildin ne kadar alırsın ortalama